Galatasaray'ın 'Kural Hatası' başvurusuna Rusya'dan cevap geldi
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Lokomotiv Moskova'nın sembol isimlerinden Yuri Semin, maçın tekrarlanma olasılığını değerlendirirken kararın Lokomotiv lehine olacağını söyledi.

Son 5 Haber

(ÖZET) Paris Saint-Germain: 1 - Arsenal: 1 Maç Sonucu Uzatmalara gitti

Mert Hakan Yandaş ve Kerim Rahmi Koç dev konseri beraber izledi

Eczacıbaşı Dynavit'ten dünya yıldızına imza! Ekaterina Antropova resmen açıklandı

DMM, "TFF maçlarda İstiklal Marşı'nı kaldırdı" iddiasını yalanladı

Aziz Yıldırım, Vedat'ın ardından Serhou Guirassy de aldı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
UEFA Avrupa Ligi dördüncü hafta maçında Galatasaray sahasında Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı.
Mücadelenin ardından sarı-kırmızılı kulüp, kural hatası gerekçesiyle UEFA'ya başvuru yapıldığını, hükmen galibiyet gerçekleşmezse maçın tekrarını talep ettiklerini duyurmuştu.

Rusya'da yayın yapan Sports'un haberine göre 74 yaşındaki teknik adam, maçın tekrar oynanma olasılığını değerlendirdi.
Tekrarın Lokomotiv'in lehine olacağını savunan Semin, "Maçı tekrar oynamak Lokomotiv için iyi bir seçenek. Beraberlik hiçbir şekilde takıma yaramıyor, kazanmak gerekiyor. Eğer ortada bir tekrar varsa sonucu lehlerine değiştirme ve Avrupa Ligi'nde gruptan çıkma ihtimalleri var. Tekrar edilecek mi, bilmiyorum" diye konuştu.