Seçime Giden Galatasaray'da İlk Kez Umut Veren Manzaralar Ortaya Çıktı

Akın Ungan
15.04.2022 - 17:03 | Son Güncellenme: 15.04.2022 - 17:12

İlk kez bir seçim yapıcı manzaralara sahne oldu. Burak Elmas, Dursun Özbek, Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu gibi isimler iftarda bir araya geldi. İşte detaylar.

Seçime Giden Galatasaray'da İlk Kez Umut Veren Manzaralar Ortaya Çıktı

Burhan Can Terzi - Terzinin Atölyesi

Galatasaray, 2010'ların başından bu yana birçok ayrışma yaşadı. 26 Mart 2022'de başlayıp, 27 Mart sabahı biten son Genel Kurul, ayrışmanın zirve noktasıydı. Galatasaray Genel Kurulları'nda daha önce hiç yaşanmayan manzaralar yaşandı.

İftar birlik için ilk adım oldu

Tüm camia ne olacak bu işin sonu diye düşünüyor uzun süredir. Ama 14 Nisan akşamı oluşan manzara gelecek adına umut verdi Galatasaraylılara. Seçime günler kalırken Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği'nin (GSYİAD) iftarında yapılan birlik çağrıları ve somut olarak da camianın ileri gelenlerinin birbirlerine karşı nezaketleri camiadaki birleşme adına ilk adım olarak değerlendirildi.

Bu iftar Galatasaray'ın miladı olabilir

Mevcut başkan Burak Elmas, Divan Başkanı Aykutalp Derkan, eski Başkan Dursun Özbek, Genel Kurul Divan Başkanı Metin Sinan Aslan, başkan adayları Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, eski dönemin yöneticileri Kaan Kançal, Yusuf Günay ve merhum Başkan Mustafa Cengiz'in oğlu Sarper Cengiz gibi isimlerin yer aldığı iftarda neredeyse herkes birbiriyle iletişime geçip selamlaştı, önemli diyaloglar kuruldu. Bu iftar Galatasaray'ın miladı olabilir. 

Hem Gomis hem Burak mı? 

Galatasaray'ın Burak Yılmaz ile ilgilendiği konusunda benim edindiğim ya da teyit ettirdiğim bir bilgi yok ancak böyle bir konu gündeme geldi. Benim bildiğim, Galatasaray'ın Gomis ile gelecek yıl için de anlaştığı.

İlgini Çekebilir
Eşref Hamamcıoğlu: "Dursun Özbek ve Ünal Aysal beni destekleyecek"
Habere Git

İkisi de 1985 doğumlu. Burak bana kalırsa hâlâ iş yapar fakat iki ismin birden aynı anda kadroda olması pek makul gelmiyor. Aynı anda ikisinin de Sarı-Kırmızılı takımda oynayacağını sanmıyorum.

Senin için hazırladığımız haberler