Galatasaray'ın N'Diaye teklifi belli oldu!

28.07.2017 - 23:31 | Son Güncellenme: 28.07.2017 - 23:31

Osmanlıspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, beIN Sports'a açıklamalar yaptı.

İşte o sözler:

"Birinci hazırlık dönemini bitirdik, iyi çalışmalar yaptık ve takım olma yönünde ilerledik. Antrenmanlarımız genelde dayanaklılık üzerine oldu.

3 transfer yapacağız, başkanımız çalışmaları yapıyor. N'diaye için başkanımız net 10 milyon euro getiren takım transferi yapar. İngiliz takımları oyuncumuzu istiyor, başkanımız yarın bu kulüplerle görüşecek.

N'Diaye, takımda kalırsa 10 numara almamıza gerek kalmaz. Sadece 2 oyuncu alırız, N'Diaye, hem gol atıyor, hem attırıyor hem de takımın en çok koşan oyuncusu olabiliyor. Yani ekstra özellikleri olan bir futbolcu, takımda kalırsa bizim için iyi olur. Hiçbir hoca böyle bir futbolcuyu kaybetmek istemez.

Geçen sezon Avrupa'da destansı bir başarı elde edildi, sonra lig de hedefsiz kalındı bu da takımı rehavete sevk etti. Bu sezon böyle olmaması için transfer gerekiyor. Rekabet ortamı oluşturmak zorundayız, bu sebeple 3 oyuncu transferi yapacağız."

24 TV'de yayınlanan 24 Spor Gecesi programına açıklamalarda bulunan Uygun, "Galatasaray, 6 milyon euro + futbolcu teklifi yaptı. Başkanımız 10 milyon euro istiyor. Yarın İngiliz kulüpleriyle görüşme olacak." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler