Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo planı ortaya çıktı

Özgür Koç
17.03.2024 - 12:47 | Son Güncellenme: 17.03.2024 - 13:27

Galatasaray'ın, Aston Villa'nın satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmediği İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo ile ilgili planı belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo planı ortaya çıktı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın 2022-23 sezonnu başında Roma'dan 15 milyon Euro'ya transfer ettiği ve bu yaz satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo, Ada ekibinde bekleneni veremedi. 

İstediği süreleri bulamadı

Sarı kırmızılı takımda geçirdiği yarım sezonda büyük beğeni toplayan İtalyan hücumcu, İngiltere'de aradığı süreleri bulamadı. Aston Villa'da 31 maçta bin 58 dakika süre alan Nicolo, 2 golle takımına katkı sağladı.

Milli Takım'a çağrıldı

24 yaşındaki futolcu, İngiltere'de fazla oynama fırsatı bulamamasına rağmen İtalya Milli Takımı'nın Venezuela ve Ekvador'la oynayacağı hazırlık karşılaşmalarına davet edildi. Yıldız futbolcu milli takım şansını iyi değerlendirmek istiyor.

G.Saray'ın Zaniolo planı

Öte yandan Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, Zaniolo'nun sezon sonunda EURO 2024'te İtalya forması ile boy göstererek değerini artırmasını bekliyor.

Sarı kırmızılı yönetim, milli formayı giymesihalinde taliplerinin de artıracak olan 24 yaşındaki futbolcuyu iyi bir bonservi bedeli karşılığında satarak yolları ayıracak.

 

Serie A ekipleri peşinde

İtalyan basını ise Lazio'nun Nicolo Zaniolo'yu transfer etmek istediğini ve oyuncu ile temas kurduğunu, ayrıca Napoli, Milan ve Fiorentina'nın da yıldız futbolcuyu takip ettiğini yazdı.

Senin için hazırladığımız haberler