Galatasaray'ın Victor Osimhen videosu için flaş teori!

04.09.2024 - 20:54 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 21:13

Galatasaray'ın Napoli'den kiralayarak dünyada büyük ses getirdiği Victor Osimhen'in transferini açıkladığı video ile ilgili flaş bir teori ortaya atıldı.

Galatasaray'ın Victor Osimhen videosu için flaş teori!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, İtalya Serie A ekibi Napoli'nin Nijeryalı santrforu Victor Osimhen'i kiralayarak tüm dünyada ses getirdi.

Cim Bom'a dünyanın en pahalı forvetlerinden biri...

Galatasaray'ın sezon sonuna kadar kiraladığı 25 yaşındaki golcüsü; 100 milyon Euro'luk piyasa değeri ile Kylian Mbappe, Erling Haaland ve Lautaro Martinez'in ardından dünyanın en pahalı forveti konumunda yer alıyor.

Yıldız oyuncu Galatasaray'da sezonu tamamlayacak!

Galatasaray ve Napoli arasında yapılan anlaşmaya göre; oyuncunun devre arası başka bir takıma transfer olma durumu oluşursa, İtalyan ekibi sözleşmeyi tek taraflı feshedemeyecek. Osimhen'in bu sebepten sezonu Sarı-Kırmızılılar'da tamamlaması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray dev transferi resmen açıkladı! İşte Osimhen'in maliyeti
Habere Git

77.5 milyon Euro verdiler, Galatasaray bedava kiraladı

Galatasaray'ın sadece maaşının 6 milyon Euro'sunu ödeme karşılığında kadrosuna kattığı 1.86'lık santrfor, 2020'de Napoli'ye Fransa Ligue 1 ekibi Lille'den 77.5 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

Napoli'yi yıllar sonra şampiyonluk yaptı

İtalya'da son olarak 1989-1990 sezonunda şampiyon olan Napoli'nin, 2022-2023 sezonunda yıllar sonra kazandığı şampiyonlukta o sezon 26 gol, 5 asist ile oynayan Victor Osimhen başrol olmuştu.

Galatasaray'ın Osimhen videosunda gizli detay!

Galatasaray, Victor Osimhen'in transferini "Maskeli Balo" konseptli bir video ile açıkladı. Videoda yer alan kadınların maskesinde yer alan tüylerin yaz aylarında Nijeryalı golcü ile ilgilendiği iddia edilen; Chelsea, Paris Saint Germain, Liverpool ve Real Madrid'i temsil teorisi ortaya atıldı.

İlgini Çekebilir
Ligue 1 ekibi Lille'den Galatasaray'a transfer olan Osimhen paylaşımı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler