Galatasaray'da Icardi ve Kerem Aktürkoğlu'nun penaltısı dünya medyasında

26.09.2023 - 21:31 | Son Güncellenme: 26.09.2023 - 21:40

Süper Lig'de İstanbulspor ile karşılaşan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu - Mauro Icardi ikilisinin kaçırdığı penaltı dünya medyasına yansıdı. Detaylar.

Galatasaray'da Icardi ve Kerem Aktürkoğlu'nun penaltısı dünya medyasında

AJANSSPOR HABER

Avrupa maçları nedeniyle ertelenen Trendyol Süper Lig 3'üncü hafta maçında Galatasaray, İstanbulspor deplasmanına konuk oldu. Sarı-Kırmızılı takım, 35'inci dakikada kazanılan penaltıyı ilginç bir şekilde kullanmak istedi. Kerem Aktürkoğlu ile Mauro Icardi'nin pasla değerlendirmek istediği penaltıdan gol çıkmadı. Bu durum dünya basınında gündem oldu.

Kerem Aktürkoğlu, penaltıyı pas olarak kullandı

Galatasaray'ın peanltıcısı Mauro Icardi, topu son dönemde eleştirilen Kerem Aktürkoğlu'na bıraktı. Herkes Icardi'nin Kerem'e jest yaptığını düşünürken durumun çok farklı olduğu ortaya çıktı. Kerem, penaltı vuruşunu geriden gelen Icardi'ye pas olarak kullandı.

Icardi boş kaleye atamadı

Geriden gelen Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu'nun penaltıdan pasına yetişti. Arjantinli yıldız, kalecinin de yerde olmasına rağmen müsait pozisyonda topu boş kaleye gönderemedi. Icardi'nin vuruşu direğin dibinden auta gitti.

İlgini Çekebilir
Kerem-Icardi AŞ'nin tarihi penaltı denemesi patladı!
Habere Git

Dünya basınında gündem oldu

Son dönemde Barcelona'da Lionel Messi ve Luis Suarez'in kullandığı penaltı stilini Icardi - Kerem ikilisi gole çeviremeyince bu durum dünya basınında gündem oldu. ESPN, sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler