Galatasaray'ın pilot takım Niğde Anadolu FK ligin dibine demir attı

20.02.2022 - 11:49 | Son Güncellenme: 20.02.2022 - 16:10

Tarihinin en kötü sezonlarından birisini yaşayan Galatasaray'da, pilot takımı Niğde Anadolu FK için de işler yolunda gitmiyor. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'ın pilot takım Niğde Anadolu FK ligin dibine demir attı

Ligde küme düşme hattıyla arasında 3 puan fark kalan, kupaya 1. Lig ekibi Denizlispor'a yenilerek elenen Galatasaray kabus gibi bir yıl geçiriyor.

14 maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen ve küme düşme hattının üstünde yer alan sarı kırmızılılarda yeni hoca Domenec Torrent ile devre arası yapılan Gomis, Pulgar, Pena ve Semih Kaya tansferleri de kötü gidişe engel olamadı.  Sarı kırmızılılar tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşarkan, pilot takımı Niğde Anadolu FK'da da durum farksız.

Altınordu'dan 8 milyon TL'ye alınan 2. Lig ekibi devre arası yapılan transferlere rağmen ligde son sıradan kurtulamıyor.

Teknik direktörlüğüne kasım ayında Galatasaray Gelişim Koordinatörü Ceyhun Müderrisoğlu'nun getirildiği Niğde Anadolu'nun ligde sadece 1 galibiyeti bulunuyor.

11 transfer yapıldı ama...

Devre arasında Galatasaray'dan Berk Balaban'ın da bulunduğu 11 futbolcu kadrosuna katan sarı kırmızılı takım ligin ikinci yarısında 6 maçın da sadece 2 puan kazanabildi. 8 puanla ligde son sırada yer alan niğde Anadolu Fk ile küme düşme hattı üzerinde yer alan 16. sıradaki Sarıyer arasında 18 puan fark bulunuyor.

Tek galibiyet dış sahada

Bu sezon oynadığı 25 maçta 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 19 yenilgi elde eden Galatasaray'ın pilot takımı 3 puan kazandığı  tek maçını ise deplasmanda Adıyamanspor karşısında elde etti.

Sarı kırmzılılar ligdeki son maçında ise deplasmanda Afyonspor'a 3-1 mağlup oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler