Galatasaray'ın planı Levent Şahin'den! İşte Beşiktaş'ın zaafları...

04.05.2019 - 12:35 | Son Güncellenme: 04.05.2019 - 12:35

Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Levent Şahin, çıplak gözle takip ettiği Beşiktaş'la ilgili bir rapor hazırladı. İşte Terim'e iletilen o rapor ve sarı kırmızılıların yapacakları...

Siyah-beyazlılarda Mirin’in topla çıkarken kayıplar yaşadığına dikkat çeken Levent Şahin, sol kanatta Caner-Güven ikilisinin zaaflarının bulunduğuna vurgu yaptı. Şahin, Burak konusunda ise beklerin kademeye girmesinin önemini belirtti.

Galatasaray’da derbinin planını antrenör Levent Şahin hazırladı. Beşiktaş’ın Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmayı çıplak gözle izleyen Şahin, düşüncelerini bir rapor halinde teknik direktör Fatih Terim’e aktardı.

Mirin’e baskı

Sarı-kırmızılı teknik adamın raporunda dikkat çektiği noktaların başında Mirin geliyor. Fransız futbolcunun topla çıkarken kayıplarının altının çizildiği öğrenildi. Bu nedenle ön alanda baskının önemine dikkat çekildi. Yine Caner ve önünde oynarsa Güven’den oluşan Beşiktaş sol tarafının işlenmesinin önemine vurgu yapıldı.  Bu noktada da Mariano ile Feghouli’den bunu değerlendirmeleri istendi.

Burak’a dikkat

Levent Şahin tarafından ayrıntılı şekilde analizi yapılan siyah-beyazlılarda, Burak faktörünün altı çizildi. Özellikle Luyindama ile Marcao gibi geniş alanda yakalandığında sıkıntı yaşayan stoperlerin, Burak’ın araya yapacağı koşulara dikkat etmesi gerektiği vurgulandı. Bekteki oyuncuların da kademeye girmesi gerektiği belirtildi. Yine kornerlerin önemi de futbolculara anlatıldı. Cim-Bom bu sezon kornerden kalesinde gol görmese de, Beşiktaş’ın bu konuda büyük tehdit olduğu bildirildi.

Vida ve Atiba gibi isimlerin sürpriz vuruşları, yine kornerlerde Gökhan Gönül ve Dorukhan gibi isimlerin ön direk koşularının ya rattığı tehlikeler üzerinde duruldu.

Senin için hazırladığımız haberler