Galatasaray'ın Portekizli yıldız için yaptığı teklif belli oldu!

İsa Kethüda
24.03.2024 - 23:16 | Son Güncellenme: 24.03.2024 - 23:26

Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın, Dries Mertens'in yerine düşündüğü ve Benfica forması giyen Rafa Silva için yaptığı transfer teklifi belli oldu.

Galatasaray'ın Portekizli yıldız için yaptığı teklif belli oldu!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Dries Mertens'in yerine, Portekiz Ligi'nde Benfica forması giyen Rafa Silva'yı kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray, Rafa Silva'yı istiyor

Record'da yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılıların, Benfica'daki sözleşmesi bitecek olan Rafa Silva'yı transfer etmek istediği belirtildi.

Galatasaray'ın teklifi

Haberde Galatasaray yönetiminin, tecrübeli yıldıza 3 yıllık sözleşme ve yıllık 3.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Montella, Semih Kılıçsoy eleştirilerine yanıt verdi!
Habere Git

Fanatik'in Portekiz basınından derlediği bilgilere göre Rafa Silva'nın Braga'daki eski teknik direktörü Jorge Paixao, olası Galatasaray transferi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Jorge Paixao: "Teklifler beni şaşırtmıyor"

Paixao, "Bence ülkemizin en iyi futbolcularından biri ve pozisyonunun en iyilerinden biri olarak bu teklifler beni şaşırtmıyor. 

"Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri"

Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri ve önemli bir Avrupa kulübü. Şampiyonlar Ligi'nde düzenli olarak yer alıyor. Eğer transfer olumlu sonuçlanırsa büyük bir sözleşme imzalayacak ve Suudi Arabistan Ligi yerine Avrupa'da yoluna devam edecek. 

İlgini Çekebilir
Vincenzo Montella: "Ajax, Ahmetcan Kaplan içi bize teşekkür etti"
Habere Git

"Rafa Silva oraya adapte olmakta zorlanmaz"

Dünyanın en büyük turnuvası olan Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Rafa Silva oraya adapte olmakta zorlanmaz çünkü büyük bir kulübe ve İstanbul gibi büyük bir şehre gidecek" şeklinde konuştu.

18 gol 14 asist

Öte yandan Benfica ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek olan forvet arkası oyuncu, bu sezon görev aldığı 44 karşılaşmada 18 gol ve 14 asistlik müthiş performans sergiledi.

Forma giydiği takımlar

Futbola UA Povoense Formação altyapısında başlayan Portekizli yıldız sırasıyla Alverca, Feirense ve Braga formalarını giydi. Yıldız futbolcu, 2016 yılında Braga'dan Benfica'ya 16 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldızdan ayrılık sinyali! Transferi işaret etti
Habere Git

Piyasa değeri 18 milyon Euro

Portekiz Milli Takımı'nın da formasını terleten başarılı futbolcu, görev aldığı 24 karşılaşmada 4 asist ile oynadı. Forvet arkası pozisyonu dışında sağ kanat ve sol kanatta da oynayabilen 30 yaşındaki yıldız oyuncunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 18 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler