Napoli 4-0 Lazio I Maç sonucu

29.11.2021 - 00:22 | Son Güncellenme: 29.11.2021 - 00:50

İtalya Ligi Serie A'nın lideri Napoli, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio'yu 4-0 yendi. Napoli-Lazio maçının golleri ve özeti haberimizde...

Napoli 4-0 Lazio I Maç sonucu

AJANSSPOR-HABER

Serie A'nın 14. haftası önemli bir karşılaşmaya sahne oldu. Lider Napoli, kendi sahasında Lazio'yu 4-0 yenerek en yakın takipçisi Milan'la arasındaki farkı 3 puana çıkardı. 

Maradona'nın heykeli açıldı

İki takım Diego Armando Maradona Stadı'nda kozlarını paylaştı. Napoli efsanesinin ismi verilen stadyumda maçtan önce birinci ölüm yıldönümü yaşanan Maradona'nın heykeli de açıldı. Napolili futbolcular ayrıca mücadeleye Maradona baskılı formalarla çıktı.

Mertens golleriyle şov yaptı

Adeta efsanesinden güç alan Napoli maça çok hızlı ve etkili başladı. 7. dakikada Piotr Zielinski ve 10. dakikada Dries Mertens'in golleri ile ev sahibi 2-0 üstünlüğü yakaladı. Belçikalı yıldız Mertens, 29. dakikada farkı üçe çıkardı. 85'te Fabian Ruiz son noktayı koydu.

Lazio'da Vedat Muriqi oynamadı

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ı son maçta ağırlayarak liderlik mücadelesi verecek olan Lazio rakibi karşısında varlık gösteremedi ve 5. yenilgisini aldı. Maurizo Sarri'nin ekibinde Vedat Muriqi forma giymedi. 

Napoli doludizgin gidiyor

Bu sonuçla lider Napoli 14 maçta 35 puana ulaşarak, 32 puanlı Milan ve 31 puanlı Inter'in önünde koltuğunu sağlamlaştırdı. 21 puanda kalan Lazio ise 8. sıraya geriledi.

Senin için hazırladığımız haberler