Mert Müldür Transferinde Galatasaray'ın Rakipleri: Sevilla, Villarreal

Akın Ungan
14.07.2022 - 15:12 | Son Güncellenme: 14.07.2022 - 15:23

Sassuolo'dan Kaan Ayhan'la beraber Mert Müldür'ü de transfer etmek isteyen Galatasaray'ın bonservis görüşmeleri devam ederken Sevilla ve Villarreal devreye girdi.

Mert Müldür Transferinde Galatasaray'ın Rakipleri: Sevilla, Villarreal

Yeni sezonda kadrosuna yapacağı takviyeler üzerine çalışmalarını devam ettiren Galatasaray, Mert Müldür transferinde zorlandı. Serie A ekibi Sassuolo ile görüşmeler devam ederken devreye farklı kulüpler de girdi.

Kaan Ayhan ve Mert Müldür için görüşülüyor

İtalyan kulüpten stoper bölgesine Kaan Ayhan transferini tamamlamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, takımdan ayrılması beklenen Sacha Boey yerine de Mert Müldür'ü kadroya dahil etmeyi planlıyor. Cimbom, Sassuolo ile yaptığı görüşmelerde 5 ve 8 milyon Euro'luk bonservis talepleri ile karşılaştı.

Mert için Sevilla ve Villarreal de devrede

Sabah'ın haberine göre İtalyanlar ile yaptığı görüşmelerde istenen bonservis bedellerini aşağı çekmeyi hedefleyen Galatasaray, sıkı bir pazarlığa oturdu. Öte yandan Mert Müldür için İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla ve Villarreal'in de devreye girdiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
İşte Galatasaray'ın yeni golcüsü! Satın alma opsiyonuyla...
Habere Git

Geçtiğimiz sezon 33 karşılaşmada görev alan 23 yaşındaki sağ bek oyuncusu Mert Müldür, 1 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi. 27 yaşındaki başarılı stoper Kaan Ayhan ise 24 maça çıkarken 1 defa rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler