Galatasaray'ın Rumen Oyuncuları Cicaldau ve Morutan'a Talip Çıktı

İsa Kethüda
27.04.2022 - 11:13 | Son Güncellenme: 27.04.2022 - 11:52

Galatasaray transfer haberleri... Sezon başında Süper Lig takımlarından Galatasaray'a transfer olan Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan'a talip çıktı.

Galatasaray'ın Rumen Oyuncuları Cicaldau ve Morutan'a Talip Çıktı

Galatasaray'ın sezon başında 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle FCSB'den transfer ettiği Olimpiu Morutan ve Univ. Craiova'dan 6.5 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Alexandru Cicaldau'ya talip çıktı.

2 oyuncu beklentilerin altında kaldı

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği Cicaldau ve Morutan beklentilerin altında kaldı.

Gelecekleri tartışılıyor

Morutan'ın ardından Cicaldau da yedek kulübesine çekilirken iki oyuncunun kulüpteki geleceği tartışılmaya başlandı.

Cicaldau'yu Sampdoria, Morutan'ı ise Rangers istiyor

İki ismin de gelecek sezon için kiralanabileceği belirtilirken Cicaldau'ya Sampdoria, Morutan'a ise Rangers'ın talip olduğu belirtildi.

Yeni yönetimin göreve başlamasının ardından teknik heyet belli olacak ve takımın başındaki hocanın kararı transferde belirleyici olacak.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Galatasaray'da istifa!
Habere Git

Öte yandan, bu sezon sarı-kırmızı formayla 41 maçta sahaya çıkan 5 gol ve 4 asist ile oynayan Cicaldau'nun sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 39 maçta forma giyen ve 4 gol, 5 asist kaydeden Morutan'ın sözleşmesi ise 2026 yılında sona eriyor.

Senin için hazırladığımız haberler