Galatasaray'da Santrfor Transferi Gündemde! İşte Mostafa Mohamed'in Alternatifi

Akın Ungan
15.07.2022 - 18:53 | Son Güncellenme: 15.07.2022 - 19:15

Galatasaray, bonservisini aldığı Mostafa Mohamed'ten iyi bir gelir beklerken, alternatif isimlere de yöneldi. Sarı-Kırmızılılar'a İtalya'dan isim önerildi.

Galatasaray'da Santrfor Transferi Gündemde! İşte Mostafa Mohamed'in Alternatifi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Mostafa Mohamed'in bonservisini alan Sarı-Kırmızılılar, golcü oyuncuyu iyi bir gelir karşılığında takımdan göndermeyi planlıyor. Mohamed'ten boşalan santrfor bölgesine ise takviye yapılacağı kaydedildi.

Christian Kouame önerildi

Akşam'ın haberine göre bonservisi Serie A temsilcisi Fiorentina'da bulunan Christian Kouame, menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildi. Geçtiğimiz sezonu Belçika'dan Anderlecht'te kiralık olarak tamamlayan Kouame, İtalyan kulübün yeni sezon planlarında yer almıyor.

Fiorentina bonservisiyle gönderecek

2024 yılına kadar Fiorentina ile sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki santrforun bonservisiyle beraber takımdan gönderilmek istendiği ifade edildi. Geçen sezon Anderlecht forması ile 36 karşılaşmada görev alan Kouame, 13 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 10 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Forvetlerin hepsi gönderiliyor

Haberde, Galatasaray'ın tüm forvetleriyle yollarını ayırmayı planladığı belirtildi. Cimbom'un, bafetimbi Gomis, Mostafa Mohamed ve Mbaye Diagne'nin son durumuna göre santrfor transferine şekil vereceği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler