Galatasaray'da Omar Campos, Uğur Çiftçi Ve Aziz Behich Transferi Gündemde

Ali Bozkurt
20.01.2023 - 09:06 | Son Güncellenme: 20.01.2023 - 09:21

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da sol beke transfer çalışmaları sürüyor. Cimbom'da gündeme gelen isimler ise Omar Campos, Uğur Çiftçi ve Aziz Behich oldu.

Galatasaray'da Omar Campos, Uğur Çiftçi Ve Aziz Behich Transferi Gündemde

AJANSSPOR HABER

Transferde öncelik olarak sol bek oyuncusu transfer etmek isteyen Galatasaray'da gündeme gelen isimler belli oldu. Sarı-Kırmızılılar, 2 yerli oyuncuyla görüşürken 1 yabancı oyuncu da listesine aldı. Detaylar...

Uğur Çiftçi'de pürüzler giderilecek

Transfer önceliğini sol beke veren Galatasaray, yerli oyuncu transferi için Sivasspor'da forma giyen Uğur Çitfçi ile anlaşma sağladı. Cimbom 30 yaşındaki sol beke karşılık 600 bin euro para ve Emre Taşdemir'i vermeyi kabul ederken, Taşdemir, Sivasspor'da oynamak istemediğini dile getirerek transfer durmasına sebep oldu. Sarı-Kırmızılılar, son pürüzüleri gidermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Rıza Çalımbay geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Emre Taşdemir gelmeden Uğur Çiftçi'yi göndermeyiz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'a kötü haber! Haji Wright'ı o takım kapıyor
Habere Git

İki isim daha gündemde

Uğur Çiftçi transferinin yanı sıra Güray Vural ve Aziz Behich'i gündemine alan Galatasaray'da iki isim haber beklemeye başladı. Fanatik'te yer alan habere göre ilk görüşmede Galatasaray'la prensip anlaşmasına varan Behich, henüz kulüplerin bonservis konusunda mutabakat sağlayamaması sebebiyle 3. aday konumuna geriledi.

Alternatifler belli oldu

Yerli oyuncu transferine öncelik veren Galatasaray, Sivasspor'dan cevap beklerken Güray Vural ve Uğur Çiftçi transferinde sorun çıkması halinde rotayı tekrardan Aziz Behich'e çevirecek. Türkiye'de Okan Buruk'la lig şampiyonluğu yaşayan 32 yaşındaki Aziz Behich, sezon başında İskoçya kulüplerinden Dundee United'a imza atmıştı.

Son aday Meksika'dan

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre, Scout ekibi tarafından önerilen ve Okan Buruk'tan tam not alan 20 yaşındaki Meksikalı sol bek Omar Campos için Galatasaray kesenin ağzını açtı. Cim Bom, bonservisi cep yakan genç yeteneği geleceğe yatırım olarak düşünüyor.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Galatasaray'a müjdeyi verdi: Transfer olacağım!
Habere Git

Campos yatırım olacak

Galatasaray, 20 yaşındaki  Meksikalı futbolcu için tıpkı Nelsson ve Boey gibi geleceğe yatırım olarak düşünülüyor. Genç oyuncunun bonservisinde anlaşma sağlandığı an kadroya katılarak hem sol bek sorununu çözeceği düşünülürken hem de Avrupa'ya iyi bir bonservise satılacağını düşünmeye başladılar.

Transfer bitecek

Santos Laguna ile bonservis konusunda anlaşmaya varılması halinde transferin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler