Galatasaray'ın sol bek transferinde büyük sürpriz! Tudor gönderilince vazgeçildi...

22.12.2017 - 20:02 | Son Güncellenme: 22.12.2017 - 20:02

Galatasaray'ın sol bek transferinde büyük sürpriz! Tudor gönderilince vazgeçildi...

Sol bek transferi için çalışmalar yürüten Galatasaray’da Patrice Evra ismi gündeme gelmiş ve fakat transfer gerçekleşmemişti. İşin perde arkası ortaya çıktı.

Sezon başında Kwadwo Asamoah’ı transfer etmek için yoğun mesai harcayan sarı kırmızılı ekip Juventus’un o bölgeye bir takviye yapamaması sonrası başka isimlere yönelmiş ve Kardemir Karabükspor’dan Iasmin Latovlevici’yi kadrosuna katmıştı. Fakat onun da ameliyat olması ve o bölgede forma giyen Martin Linnes’in de aslen sağ bekte oynaması transferi kaçınılmaz hale getirdi.

Bu bölgeye en büyük adaylardan bir tanesi Marsilya’dan olaylı bir şekilde ayrılan Patrice Evra’ydı. Bu transferde büyük mesafe kat eden Galatasaray son anda imzadan vazgeçti.

Galatasaray, Evra transferini neden sonlandırmadı?

Fransız Le10sport’un haberine göre bunun nedeni Fransız oyuncuyu bizzat Igor Tudor’un istemiş olması. Son Yeni Malatyaspor mağlubiyetinin ardından Hırvat teknik adamın görevine son verilince yönetim de bu transferden vazgeçme kararı aldı

Adı Galatasaray haricinde Fenerbahçe ile de anılan 36 yaşındaki henüz yeni bir takımla anlaşmış değil. Arjantin basınında yer alan haberlerde Evra’nın Boca Juniors’a önerildiği fakat kabul görmediği ifade edildi.

Evra, Marsilyalı bir taraftara uçan tekme atmış ve ardından sözleşmesi feshedilmişti. 

Fatih Terim sol bek transferi için ne demişti?

Galatasaray’ın yeni teknik direktör Fatih Terim de bugün düzenlenen imza töreninde sol bek transferi için önemli açıklamalarda bulunmuştu. Latovlevici’nin de sakatlanmasıyla birlikte elinde sol ayaklı bir sol bek kalmadığına vurgu yapan 64 yaşındaki teknik adam, “Kadromuzdan birisini koyacağız. Prensip olarak mecbur olmadıkça sol ayaklı oyuncu oynatmadım ama oynayacak. Scout arkadaşlarım çalışmışlar, sol beke takviye yapamazsak Lionel Carole'le ilgili sormuştum. Yalnış bilmiyorsam hala bizim oyuncumuz."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler