Galatasaray'ın sol bekine Viking

Salim Manav
03.04.2021 - 09:27 | Son Güncellenme: 03.04.2021 - 09:35

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Sezon sonunda Saracchi ile yollarını ayıracak olan Galatasaray, Nimes’te top koşturan Birger Meling’i listesine ekledi. İşte Galatasaray - Birger Meling transferinde son durum. Detaylar haberimizde...

 Galatasaray'ın sol bekine Viking

Saracchi’nin sık sakatlanmasından dolayı bu bölgeye futbolcu arayan sarı-kırmızılılar, Birger Meling’e yöneldi. Nimes’te top koşturan Meling hücum özellikleriyle öne çıkıyor.

Galatasaray'da 1.5 yıllığına kiralanan ve kontratı sezon sonu bitecek olan Marcelo Saracchi'yle sık sakatlandığı için yeni sözleşme yapılması beklenmiyor.

Fotomaç'ın haberine göre sol beke takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılarda Norveçli futbolcu Birger Meling'in ismi gündeme geldi.

A Milli Futbol takımımızın deplasmanda Norveç'i 3-0 yıktığı maçta Teknik Direktör Fatih Terim'in dikkatini çeken Meling için kulübün scout ekibine takip etme talimatı verildi.

Sezon sonu kapı çalınacak

Kariyerini Fransız ekibi Nimes'te sürdüren Meling, bu sezon Ligue 1'de 18 maçta forma giydi. 2 gol atıp, 3 de asist yapan Meling, milli formayı da son üç maçta 90'ar dakika terletti.

Futbola Viking'de başlayan Meling, 2013'te Middlesbrough'nun dikkatini çekti ve transfer edildi.

Daha sonra Stabaek ve Rosenborg formaları giyen Meling, sezon başında Nimes'e 1 milyon euro'ya geçti. Hem bonservisinin hem de maaşının düşük olması nedeniyle ilgi çeken Meling, hücuma katılımıyla dikkat topladı.

Birger Meling, 2017 ve 2018'de Rosenborg'da lig şampiyonu oldu. 2017'de Süper Kupa ve 2018'de Norveç Kupası'nı kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler