Galatasaray'ın transfer gözdesi yine attı!

10.01.2021 - 16:47 | Son Güncellenme: 10.01.2021 - 17:15

Süper Lig'de geçen sezon Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u geride bırakarak şampiyon olan Medipol Başakşehir'de Edin Visca, performansını artırdı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in transfer etmek istediklerini söylediği Edin Visca Ankaragücü'ne de gol attı. Visca, bu sezon kaç gol attı, kaç asist yaptı? İşte detaylar...

Galatasaray'ın transfer gözdesi yine attı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de geçen sezon şampiyonluk yaşayan Medipol Başakşehir'de forma giyen Edin Visca, Ankaragücü ile deplasmanda oynadıkları maçı boş geçmedi. Transferde adı Galatasaray ile anılan Visca bu sezon kaç gol attı? İşte detaylar...

Visca, performansını artırdı

Sezon başında transferde adı Fenerbahçe ile anılan Edin Visca, kariyerine Medipol Başakşehir'de devam ediyor. Bosna Hersekli futbolcu, sezon başında düşük olan performansını artırmayı başardı.

Bu sezon kaç gol attı?

Süper Lig'in 18. haftasındaki Ankaragücü maçına kadar 4 gol 5 asistlik performans ortaya koyan futbolcu bu maçta da gol sevinci yaşadı. Visca böylece ligde 15 maçta 5 gol 5 asiste ulaştı.

Visca'nın sözleşmesi ne zaman bitecek?

Visca, Şampiyonlar Ligi maçlarında da etkili bir grafik ortaya koydu. Tecrübeli futbolcu, 5 Şampiyonlar Ligi maçında 1 gol 2 asist üretti. Normalde kontratı sezon bitecek Edin Visca'nın Başakşehir ile sözleşmesi 31 Mayıs 2025 tarihine kadar uzatılmıştı.

Fatih Terim: "Visca'yı istiyoruz"

Edin Visca'nın Galatasaray'a transferi gündemde. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 6-0 biten Gençlerbirliği maçı sonrasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Evet, İrfan Can'ı, Visca'yı, Onyekuru'yu, Mohamed'i istiyoruz. İrfan Can Kahveci'nin de bize gelmek istediğini biliyoruz. Muhammet'i istiyorum diye söyledim düzelteyim, Mısır'da oynayan Muhammed Mustafa'dan bahsediyorum. Onyekuru'dan İrfan Can'a kadar, hatta Göksel Başkan ile oturup konuşulursa Visca'ya kadar istiyorum. Ben yeni ve başka bir Galatasaray kurabilmeyi istiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler