Galatasaray'ın transfer listesindeki Umut Bozok için menajerinden flaş açıklama!

04.01.2018 - 19:04 | Son Güncellenme: 04.01.2018 - 19:04

Galatasaray'ın transfer listesindeki Umut Bozok için menajerinden flaş açıklama!

Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Umut Bozok hakkında menajerinden flaş bir açıklama geldi! Türk asıllı Fransız forvetin menajeri Oliver Dabo, Umut'un devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmayacağını ifade etti.

Umut Bozok transfer olmayacak

Fransız basınına konuşan Dabo, Nimes forması altında Ligue 2'de 17 maçta 14 gol atan Umut hakkında çıkan Nantes ve Lyon iddialarıyla ilgili olarak, "Açıkçası, bu iddiaların nereden veya kimden geldiğini bilmiyorum. Buna karşın, birçok kulüp Umut ile ilgileniyor, tersi şaşırtıcı olurdu. Fakat ne zaman Fransız, Türk, İngiliz, İtalyan veya İspanyol kulüpleri benimle temasa geçse, aynı cevabı veriyorum: Umut bu kış Nimes'ten ayrılmayacak" dedi.

Umut Bozok'un son durumu

Umut Bozok'un takımdaki durumunu da yorumlayan Dabo, "Umut her gün teknik direktörleriyle ve takım arkadaşlarıyla birlikte ilerlemekte. Nimes'in oynayacak güzel bir ikinci yarısı var ve Umut da takım arkadaşları gibi hazır" diye konuştu.

Umut Bozok için son nokta

Oliver Dabo son olarak, "Ayrılığı hiçbir zaman dikkate almadık ve Ocak ayı transfer döneminden endişe duymuyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Nantes'tan Umut Bozok'a resmi teklif

Öte yandan Umut Bozok için Nantes'ın 3 milyon euroluk resmi teklif yaptığı iddia edilmişti.

Galatasaray da Umut Bozok'un peşinde

Golcü oyuncunun adı Lyon'un yanı sıra Galatasaray ile de anılıyordu.

AJANSSPOR - KAYNAK GÖSTERMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler