Jhon Arias'ın menajeri Galatasaray'ın transfer teklifini açıkladı

Özgür Koç
21.03.2024 - 14:43 | Son Güncellenme: 21.03.2024 - 15:05

Süper Lig'de Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Galatasaray ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Yıldız futbolcunun menajerinden açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Jhon Arias'ın menajeri Galatasaray'ın transfer teklifini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonluk mücadelesinin yanı sıra gelecek sezonun kadrosunu kurmak için transfer çalışmalarına da başlayan Galatasaray'da dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı.

Jhon Arias'ın menajerinden açıklama

Brezilya ekibi Fluminense'nin 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Jhon Arias'ın menajerinden sarı kırmızılı kulüple ilgili flaş bir iddia geldi.

"Galatasaray Ocak'ta teklif yaptı anlaşamadık"

2021 yılından bu yana Fluminense forması giyen Kolombiyalı futbolcunun menajeri Alex Viveros, Deportes Sin Tapujos adlı programa yaptığı açıklamada "Jhon Arias ocak ayında Galatasaray'dan bir teklif geldi ama anlaşamadık." dedi. 

"Şu anda hala Galatasaray'dan ve Sevilla'dan teklif var"

Fluminse ile bu sezon Güney Amerika Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan oyuncusuna çok sayıda Avrupa kulübünün ilgisi olduğunu kaydeden Viveros, "Şu anda hala Galatasaray'dan ve Sevilla'dan teklif var. Ayrıca Fransa ve İtalya'daki takımlardan da ilgi var." ifadelerini kullandı.

2026'ya kadar sözleşmesi var

Bu sezon 12 maçta sahaya çıkan 26 yaşındaki 1.68 boyundaki yıldız oyuncu, 5 gol ve 1 asist kaydedi. Sağ kanadın yanı sıra on numara ve sol kanat pozisyonlarında da forma giyebilen Arias'ın kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler