Galatasaray'ın transferde Elneny planı! Önerilecek yıllık rakam...

15.10.2021 - 11:03 | Son Güncellenme: 15.10.2021 - 15:06

Galatasaray, devre arası transfer döneminde Mohamed Elneny'yi istiyor. Sarı-kırmızılıların Mısırlı orta sahayla ilgili planı ortaya çıktı. İşte gelişme ve detaylar.

Galatasaray'ın transferde Elneny planı! Önerilecek yıllık rakam...

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, orta saha transferi yapmak istiyor. Sarı-kırmızılıların devre arası dönem için gündemindeki isim Mohamed Elneny. Peki Elneny transferinde son durum ne? Detaylar haberde...

Arsenal, Elneny ile sözleşme uzatmayacak

Galatasaray, devre arası dönemde Mohamed Elneny transferi için Arsenal ile görüşme yapacak. Süper Lig'e dönmeye sıcak bakan futbolcu, Arsenal ile yola devam etmeyecek. Bu kararı Arsenal aldı ve oyuncuya da bildirdi.

Galatasaray ile futbolcu arasında bir anlaşma yok

30 Haziran 2022 tarihinde sözleşmesi bitecek futbolcu ile Galatasaray arasında şu anda kesin bir anlaşmaya ya da ön protokol yok. Ayrıca oyuncu ile Galatasaray arasında mali açıdan da uzlaşı sağlanamadı.

Galatasaray'ın oyuncuya teklifi 

Yapılan sponsorluk anlaşmalar sebebiyle mali açıdan biraz daha rahatlayacak olsa da Galatasaray yönetimi, kaynağı doğru kullanmak istiyor. 

2 milyon Euro'nun üstüne çıkmayacaklar

Dolayısıyla Mohamed Elneny için önerilecek yıllık rakam 2 milyon Euro'nun üstüne çıkmayacak. Oyuncunun Galatasaray'dan beklentisi ise 3 milyon Euro civarında. Dolayısıyla arada mali açıdan bir uzlaşı söz konusu değil.

Fatih Terim'in Elneny fikri 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mohamed Elneny'nin takıma katkı verebileceği görüşüne hakim. Deneyimli çalıştırıcı, Mısırlı futbolcunun kontratının sezon sonunda bitiyor olması sebebiyle kulübün menfaatlerinin önde tutulması gerektiği görüşünü yönetimle paylaştı. 

Bu sezon forma şansı bulamadı 

Arsenal'de geçen sezon 45 maçta 3 gol atan futbolcu bu sezon ise 2 maçta 134 dakika süre alabildi. Arsenal'i çalıştıran Mikel Arteta'nın planları arasında oyuncunun olmadığı daha önce Ada basınına da yansımıştı.

Senin için hazırladığımız haberler