Galatasaray'ın transferde son durum: 2 imza, 2 ret, 2 belirsiz!

Cüneyt Muharremoğlu
17.12.2022 - 09:15 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 09:20

Galatasaray'ın gündeminde olan Halil Akbunar, Deniz Undav, Mert Müldür, Moussa Dembele, Rıdvan Yılmaz ve Cenk Özkaçar için flaş gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'ın transferde son durum: 2 imza, 2 ret, 2 belirsiz!

AJANSSPOR HABER

8+3 kuralı nedeniyle Süper Lig'in ilk yarısında yerli rotasyonunda büyük güçlük yaşayan Galatasaray, sorunu aşmak için arayışlarını sürdürüyor. Halil Akbunar ve Deniz Undav konusun büyük yol alınırken Mert Müldür'den haber bekleniyor. Rıdvan Yılmaz, Cenk Özkaçar ve Moussa Dembele transferleri ocak ayında zor görülüyor. İşte isim isim transferde son durum...

Halil Akbunar tamam gibi...

Fanatik'in haberine göre Sezon başında Westorlo'nun Göztepe'den transfer ettiği Halil Akbunar, Galatasaray ile imza aşamasına geldi. 29 yaşındaki futbolcu, bu sezon 7'si ilk 11 12 maçta şans buldu, 2 gol atarken 3 asist yaptı. 

Deniz Undav için engeller aşıldı

Sarı kırmızıların transfer için gün saydığı başka bir isimse Deniz Undav.  26 yaşındaki futbolcu ve kulübü Brighton'la prensip anlaşmasına varıldı. Oyuncu, lig ve kupada 1'i ilk 11 10 maçta forma giydi, 1 gol attı. Halil Akbunar ve Deniz Undav transferlerinde sarı kırmızıların istediği maliyetle bittiği belirtiliyor.

İlgini Çekebilir
Barcelona'dan Galatasaray'ı üzen haber: 3 yıllık...
Habere Git

Mert Müldür belirsiz

Mert Müldür sadece Galatasaray'ın değil diğer büyüklerin istediği bir futbolcu. Sezonun ilk maçı olan Juventus karşılaşmasında ağır bir sakatlık geçiren 23 yaşındaki futbolcu, çalışmalara başladı. Mert Müldür, Galatasaray'ın teklifine olumlu bakıyor ancak Serie A ekibi Sassuolo istediği yüksek bonservis bedelinden geri adım atmıyor. Ağır bir sakatlık geçiren oyuncunun kiralık transferi için sarı kırmızıların umudu sürüyor.

Moussa Dembele ile görüşme yapıldı

Transferi belirsiz durumda olan futbolculardan biri de Lyon'da oynayan ve sözleşmesi sezon sonu bitecek Moussa Dembele. 26 yaşındaki Dembele'nin menajeriyle İstanbul'da toplantı yapıldı. Menajer, ciddi bir imza parası istedi.  

Lyon, Moussa Dembele'yi vermedi, yeni sözleşme önerdi

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, sezon sonu sözleşmesi bitecek Moussa Dembele'yi makul bir sonservis bedeliyle transfer etmekiçin Lyon yetkilileriyle masaya oturdu. Ancak Fransız ekibi, yüksek bonservis talep etti, ayrıca Dembele'ye yeni sözleşme önerdi. Hem imza parası hem bonservis ödemek istemeyen Galatasaray, ocak ayında futbolcuya gelecek sezon için imza attırmaya çalışıyor. Böyle bir durumda Lyon'un istediği bonservis bedelini düşürmesi umuluyor. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray istemedi, PSG'de işbaşı yaptı!
Habere Git

Rıdvan Yılmaz transferi olmadı

Galatasaray'ın özellikle sol bek için düşündüğü yerli isim bu sezon başında Beşiktaş'tan Rangers'a giden Rıdvan Yılmaz'dı. Iskoç ekibinde  tüm kulvarlarda 7 maçta 376 dakika süre bulan 21 yaşındaki futbolcuya Rangers'tan vize çıkmadı. 

Cenk Özkaçar Avrupa'da kalıyor

Sarı kırmızıların gerçekleştiremediği bir başka transferse stoper Cenk Özkaçar oldu. Bu sezon başında Lyon'dan Valencia'ya kiralık olarak giden 22 yaşındaki futbolcu İspanya'da 3 maçta forma şansı bulabildi. Ancak Valencia'nın futbolcudan memnun olduğu ve satın alma opsiyonunu kullanmaya hazırlandığı öğrenildi. Milli futbolcu da kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler