Galatasaray'da Leo Ortiz Transferini Taffarel Bitirecek

Salim Manav
20.08.2022 - 13:03 | Son Güncellenme: 20.08.2022 - 13:10

Galatasaray, Bragantino'ya Leo Ortiz için teklif yaptı. Cimbom, ilk teklifini reddeden Brezilya kulübü için Taffarel devreye girecek. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Leo Ortiz Transferini Taffarel Bitirecek

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Ümraniyespor'u mağlup ederek moral bulan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılıların yeni takviyesi için efsane isim Taffarel devreye girecek.

Victor Nelsson'un ayrılma ihtimaline karşı tedbir almaya çalışan ve kadrosunu iki stoperle birden takviye etmeye hazırlanan Galatasaray, çok kalabalık bir liste çerçevesinde hareket ediyor. Dünyanın birçok takımından oyuncuyla görüşme halinde olan Sarı- Kırmızılı kulübün radarına giren son isim Brezilya Ligi'nden oldu.

Leo Ortiz için ikinci teklif

Brezilya Ligi'nde Bragantino takımının formasını giyen 26 yaşındaki Leo Ortiz'i gözüne kestiren Aslan, Brezilya kulübüne ilk teklifini yaptı. Ancak Bragantino cephesi, ilk teklifi geri çevirdi. Piyasa değeri 7.5 milyon Euro olarak gösterilen Sambacı'dan vazgeçmeyen Cim Bom, ikinci bir teklif paketi daha hazırladı. Galatasaray'ın, Leo Ortiz'in bonservisi için gözden çıkardığı bedel yaklaşık 5 milyon Euro civarında.

İlgini Çekebilir
Serkan Kırıntılı: "Galatasaray'ın başına gelen, bu hafta bize oldu"
Habere Git

Leo Ortiz için Taffarel devreye girecek

Skorer'in haberine göre; kulübüyle 2026 yılına kadar kontratı bulunan ve şu ana kadar Brezilya Milli Takımı forması giyemeyen Leo Ortiz, Avrupa liglerinde kendisini göstermesi halinde hayaline kavuşacağını düşünüyor. Bu nedenle 26 yaşındaki futbolcunun, Galatasaray'ın ilgisine pozitif geri dönüş yaptığı öğrenildi. Ancak maddi olanakları güçlü olan Red Bull Bragantino Kulübü’nün, Leo Ortiz'in bonservisinde kolay kolay indirime yanaşmayacağı belirtiliyor. Galatasaray cephesi, bir süre daha girişimlerden sonuç alamazsa, efsane kalecisi ve eski antrenörü Taffarel'i devreye sokmayı planlıyor.

Senin için hazırladığımız haberler