Galatasaray Kerem Demirbay Transferinde Sona Yaklaştı! Son Detaylar Görüşülüyor

Burak Alaca
11.07.2023 - 23:27 | Son Güncellenme: 11.07.2023 - 23:45

Galatasaray, Bayer Leverkusen forması giyen Alman milli futbolcu Kerem Demirbay ile anlaşma sağladı. Kulüpler transferin son detaylarını görüşüyor.

Galatasaray Kerem Demirbay Transferinde Sona Yaklaştı! Son Detaylar Görüşülüyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme turuna katılım hakkı kazanan Galatasaray'da transfer oprasyonu hızlı bir şekilde sürüyor. Sarı-Kırmızılılar sıradaki takviyesini 10 numara pozisyonuna yapmak üzere.

Gurbetçi on numara Galatasaraylı oluyor

Galatasaray, Bundesliga ekibi Bayer Leverkuse forması giyen 30 yaşındaki gurbetçi orta saha oyuncusu Kerem Demirbay ile prensip anlaşmasına vardı.

Galatasaray kulübünün ikna etmeye çalışıyor

Kerem Demirbay ile kişisel şartlarda anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılılar, Alman ekibini ikna etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bayer Leverkusen'in bonservis talebi ile Galatasaray'ın teklif ettiği miktar arasındaki fark 2 milyon Euro'ya kadar düşürüldü.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın genç yıldızına Fransa'dan teklif geldi
Habere Git

Galatasaray'a oynayarak geliyor

Geçtiğimiz sezon Bayer Leverkusen formasını Bundesliga'da 25, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 5 maçta terleten Kerem Demirbay 5 gol atarken, 3 de asist yaptı.

Almanya Milli Takımı'nda forma giydi

Grubetçi futbolcu milli takım tercihini doğup büyüdüğü Almanya'dan yana kullandı. 30 yaşındaki oyuncu Joachim Löw döneminde 2 defa milli takım forma giyme fırsatı bulurken, 1 de gol attı.

Leverkusen 32 milyon Euro

Bayer Leverkusen, Kerem Demirbay'ı 2019'da bir diğer Bundesliga ekibi Hoffenheim'dan 32 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı. Oyuncunun kulübü ile sözleşmesi 2024 yazında son buluyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Angelino transferini tamamladı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler