Galatasaray'ın yeni 10 numarası Emre Akbaba

03.07.2022 - 11:09 | Son Güncellenme: 03.07.2022 - 11:24

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, kiralıktan geri dönen tecrübeli futbolcu Emre Akbaba antrenmanda dikkat çeken oyuncu oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'ın yeni 10 numarası Emre Akbaba

Burhan Can Terzi - Terzinin Atölyesi

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray, 2 Temmuz cumartesi günü ilk defa Florya'da medya ile bir araya geldi. Tesisi, teknik heyeti, çalışmaları ve her futbolcuyu dikkatli gözlerle izledik.

Emre Akbaba Florya'ya bambaşka dönmüş

Biz muhabirlerin en azından benim çevremdeki arkadaşların ve benim en çok dikkatimizi çeken isimlerin başında Emre Akbaba geldi. Galatasaray kariyerinde genel olarak fiziksel durumuyla eleştirilen milli futbolcu Florya'ya bambaşka dönmüş. Kas kütlesini artırmak için özel olarak çalıştığı çok net belli olan Akbaba, geçen seneyi 13 gol, 6 asistle tamamladı. Sarı-kırmızılılar hiç para harcamadan çok iyi bir 10 numara almış gibi.

Efe'nin azmi

Galatasaray'da artık net şekilde A Takım seviyesinde gördüğüm Hamza Akman, "Topçuyum ben" mesajını vermeyeye devam ederken, 2 yaş küçüğü Efe Akman da büyük heyecan uyandırıyor. Kendisinden tam 20 yaş büyük Gomis ağabeyiyle antrenmanlara çıkan 16 yaşındaki Efe, kondisyon ve dayanıklılık çalışmasında temposunu hiç düşürmeyerek dikkat çekti. Devam Efe devam... Önce ağabeylerin Hamza, Baran, Eren.... Sonra sen... Umutluyuz.

İlgini Çekebilir
Kerem Aktürkoğlu transfer kararını verdi
Habere Git

Cenk Ergün'ün hayalleri var

Galatasaray futbol direktörü Cenk Ergün, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ergün şu ana daha çok yurt dışı odaklı mesaide. Şu an hiç ismi geçmese de karşılaşılabilecek fırsatlarla Galatasaray yönetimi taraftarlarını çok daha fazla heyecanlandırabilir. Tabii ki taraftar da bir an önce transferlerin haklı olarak tamamlanmasını istiyor. Ben kampa en az yüksek seviyede bir orta saha transferinin gerçekleşeceğini düşünüyorum. Cenk Ergün önce şampiyonluğa oynayacak bir takım iskeleti oluşturmak bu yapıyı oluştururken de yarışmacı kimliğin yanında Porto gibi Benfica gibi yetiştirici kulüp özelliğini de sarı-kırmızılılara katmak istiyor.  

Senin için hazırladığımız haberler