Galatasaray'ın Yeni Transferi Cedric Bakambu İstanbul'a Geldi

Akın Ungan
22.07.2023 - 23:53 | Son Güncellenme: 23.07.2023 - 00:55

Son dakika haberleri | Galatasaray'ın transfer görüşmelerinin başladığını duyurduğu golcü futbolcu Cedric Bakambu İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Yeni Transferi Cedric Bakambu İstanbul'a Geldi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de son sezonun şampiyonu Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, hücum hattına takviyede bulundu.

Cedric Bakambu İstanbul'a geldi

Galatasaray, kısa süre önce Al Nasr ile imzalayan Cedric Bakambu'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Kongolü santrfor, transfer görüşmelerini sonuçlandırmak ve sağlık kontrollerinden geçmek için İstanbul'a geldi.

Uçağı arızalanmıştı

Cedric Bakambu, geçtiğimiz gün İstanbul'a gelmek için uçağa binmişti. Fakat başarılı santrforu taşıyacak olan özel jet teknik bir arıza sebebiyle havalanamadı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan KAP geldi! Transfer görüşmeleri başladı
Habere Git

KAP'a bildirildi

Galatasaray, oyuncunun transferi için Al Nasr kulübü ile görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Cédric Bakambu’nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü Al-Nasr SC Limited ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Daha önce Bursa'da oynadı

Temmuz başında Olimpiakos'tan ayrılarak Al Nasr'a imza atmasına rağmen Galatasaray'ın ilgisinin devam ettiği Cedric Bakambu, Türkiye'de Bursaspor forması da giymişti.

Bakambu'nun performansı

32 yaşındaki santrfor, geçtiğimiz sezon Yunan takımda 40 maça çıktı. 18 kez gol sevinci yaşayan Kongolu futbolcu, 4 de asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaşlı futbolcu saldırıya uğradı 6 ay yok!
Habere Git

Galatasaray açıkladı

Galatasaray, Bakambu'nun ülkeye geldiğini, "Transfer görüşmelerine başladığımız Cédric Bakambu, İstanbul’da!" ifadeleri ile duyurdu.

Senin için hazırladığımız haberler