Galatasaray'ın yeni planı: Hedef 12

08.03.2021 - 10:11 | Son Güncellenme: 08.03.2021 - 13:42

Galatasaray haberleri... Galatasaray, Süper Lig'de Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonunda kaptan Arda Turan devreye girdi. Futbolcular, bundan sonraki dönem için hedef belirledi. Peki maç sonunda neler yaşandı? İşte detaylar...

Galatasaray'ın yeni planı: Hedef 12

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Ankaragücü maçının ardından Sivas karşısında da puan kaybeden sarı-kırmızılılarda karşılaşma sonunda kaptan Arda takımı topladı ve şampiyonluk yemini edildi. Bu defa oyuncular Fatih Terim'in moralini yükseltti.

Futbolcular Fatih Terim'in yüzünü güldürdü

Galatasaray üst üste beklendik puan kayıpları yaşadı. Ankaragücü deplasmanında mağlup olan sarı-kırmızılılar, evinde Sivasspor engelini de aşamadı. Cimbom zorlu müsabakada 1 puana razı olarak, liderliği de Beşiktaş'a devretti. Karşılaşma sonunda teknik direktör Fatih Terim'in yüzünü oyuncu grubu güldürdü.

Arda Turan devreye girdi

Kaybedilen puanların sorumluluğunun kendilerinde olduğunu söyleyen sarı-kırmızılı futbolcular kaptan Arda Turan önderliğinde toplanarak şampiyonluk yemini etti. Arda kimsenin yüzünü yere çevirmemesini söyleyerek, hocalarına destek olmaları gerektiğini anlattı. Fatih Terim'i, bu inanç ve takımdaşlık ruhu çok mutlu etti. Sarı-kırmızılılar şimdi yüzünü Kayserispor maçına çevirdi.

Hatalardan ders çıkarılacak

Galatasaray'da ilk hedef Kayseri galibiyeti, ana hedef ise 12'de 12 yapıp şampiyonluğa ulaşmak. Sarı-kırmızılı futbolcular cumartesi günü oynanacak maç öncesi son 2 karşılaşmada yapılan hatalardan ders çıkaracak. Teknik direktör Fatih Terim, yeni bir taktik anlayış üzerinde duracak.

Belhanda yok, Mohamed var

Galatasaray'da Sivasspor karşılaşmasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Younes Belhanda, Kayserispor deplasmanında görev yapamayacak. Ankaragücü maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle Sivas mücadelesinde oynayamayan Mostafa Mohamed ise Kayserispor maçında sahada olabilecek. Falcao da iyi bir görüntü çizerken, teknik direktör Fatih Terim, iki isim üzerinde yeni formüller arayacak.

Senin için hazırladığımız haberler