Ünlü oyuncu Devrim Özkan, Galatasaraylı Lucas Torreira ile görüntülendi

Orhan Gülek
29.10.2022 - 14:04 | Son Güncellenme: 29.10.2022 - 14:12

Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'ü 2-0 yendiği maç sonrası Lucas Torreira, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin güzel oyuncusu Devrim Özkan galibiyeti birlikte kutladı.

Ünlü oyuncu Devrim Özkan, Galatasaraylı Lucas Torreira ile görüntülendi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’de Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Galatasaray'ın yıldızı Torreira ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin güzel oyuncusu Devrim Özkan bir mekânda galibiyeti beraber kutladı. İkilinin oldukça samimi pozu sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Samimi Pozları Sosyal Medyayı Salladı 

Bir mekânda Karagümrük galibiyeti kutlayan Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira ile Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin güzel oyuncusu Devrim Özkan ikilisinin sarmaş dolaş pozları sosyal medyada gündem oldu. Görüntülere yorum yapan pek çok Galatasaraylı taraftarlar, Uruguaylı yeni transferin İstanbul gecelerine hızlı bir giriş yaptığını belirtti.

Devrim Özkan'ı sosyal medyadan takibe almıştı

Sarı-kırmızılıların yeni sezon öncesinde Arsenal’den kadrosuna kattığı Lucas Torreira, geçtiğimiz günlerde arkadaş ortamında birlikte bulunduğu Devrim Özkan'ı Instagram'dan takip etmeye başlamıştı.

10  karşılaşmada şans buldu

Lucas Torreira, Galatasaray formasıyla bu sezon 10 karşılaşmada forma giydi. 9 karşılaşmada ilk 11 başladı. 

Senin için hazırladığımız haberler