Galatasaray'ın yıldızı için transferde dev rakam! Cimbom'un kasası dolacak

Orhan Gülek
15.04.2024 - 09:32 | Son Güncellenme: 15.04.2024 - 09:41

İtalya Serie A'nın köklü takımı Napoli, Galatasaray'ın yıldız savunmacısı Davinson Sanchez transferi için büyük bir teklife hazırlanıyor. İşte detaylar...

Galatasaray'ın yıldızı için transferde dev rakam! Cimbom'un kasası dolacak

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de bu sezon rekorlarla ilerleyen Okan Buruk ve takımı Galatasaray, 24. kez lig şampiyonluğun elde etmek istiyor.  Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nden elenen sarı-kırmızılı takım, gözünü artık lige çevirdi. Önümüzdeki sezon için kadrosunu daha da güçlendirmek için harekete geçen yönetim, elindeki bazı oyuncuları yüksek rakamlarla elden çıkartarak, yeni transferlerin önünü açmak istiyor. Bu doğrultuda Cimbom'a flaş bir transfer teklifi geldi.

Davinson Sanchez, İtalya yolcusu

Galatasaray'ın sezon başında Tottenham'dan transfer ettiği Davinson Sanchez, İtalya yolcusu. Fotomaç'ın haberine göre 27 yaşındaki stoperin menajeri Fernando Villarreal, Napoli ile transfer görüşmelerinde bulunmak üzere İtalya'ya gitti.

Kim Min-Jae'nin yerine Sanchez

Sezon başında Kim Min-Jae'yi Bayern Münih'e satan ve bu sezon yerini dolduramayan Napoli, gelecek sezon için güçlü bir savunma oyuncusu almaya kararlı. 

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen'den şampiyonluk tahmini! Galatasaray ve Fenerbahçe...
Habere Git

Napoli ile Galatasaray transfer pazarlığında

İtalyan ekibi, bu transferde 20 milyon Euro'yu gözden çıkartırken Galatasaray ise 30 milyon Euro'nun altında bir fiyata bırakmak istemiyor.

Sanchez'in performansı

Bu sezon Galatasaray formasıyla 27 resmi maça çıkan Sanchez, bu maçlarda 3 gol 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler