Galatasaray'da Lucas Torreira için flaş transfer iddiası

03.10.2024 - 18:30 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 18:41

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Torreira için Ocak ayında girişimlerin başlayacağı kaydedildi.

Galatasaray'da Lucas Torreira için flaş transfer iddiası

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de yoluna namağlup devam eden ve UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçından kayıpsız ayrılan Galatasaray'ın başarılı isimlerinden Lucas Torreira için transfer teklifi kapıda. İşte detaylar...

Geçen sezonu geçti

Galatasaray'da Süper Lig'de son 2 sezonda gelen şampiyonluklarda en büyük pay sahiplerinden biri olan Lucas Torreira, bu sezona da hızlı bir başlangıç yaptı. Performansıyla Okan Buruk'un vazgeçilmezlerinden biri olan Torreira, skor katkısında geçtiğimiz sezonu geride bıraktı.

2023-2024 sezonunda 47 maçta 1 gol ve 3 asistlik performansa imza atan Uruguaylı ön libero, bu sezon henüz 10 maçta 1 gol ve 4 asistlik performans gösterdi.

Sürpriz transfer gelişmesi

Performansıyla göz dolduran Lucas Torreira için, Arjantin ekiplerinden Boca Juniors'un devreye girdiği iddia edildi. Bocanoticias'ta yer alan haberde, Boca Juniors'un Lucas Torreira'yı kadrosuna katmak için Ocak ayında Galatasaray'ın kapısını çalacağı kaydedildi.

Sözleşmesi 2026'da sona erecek

Lucas Torreira, 2022-23 sezonunun başında Arsenal'den 6 milyon Euro karşılığında transfer edildi. 28 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler