Galatasaray'da Nicolo Zaniolo Kalacak | Transfer Haberleri

04.07.2023 - 17:58 | Son Güncellenme: 04.07.2023 - 18:02

Transfer haberleri... Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray'da ayrılacağı iddia edilen Nicolo Zaniolo geleceğiyle ilgili kararını verdi. İşte detaylar

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo Kalacak | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'dan ayrılacağı iddia edilen Nicolo Zaniolo geleceğiyle ilgili kararını verdi. Galatasaray teknik heyet ve yönetiminin de Nicolo Zaniolo'nun kararıyla aynı noktada olduğu belirtildi.

Cimbom'da Nicolo Zaniolo mesaisi

Galatasaray'da yeni sezonun kadro çalışmaları sürüyor. Bir yandan transfer çalışmaları devam ederken bir yandan da takımdan ayrılması beklenen isimler üzerinde mesai harcanıyor. Bu futbolcuların başında da Nicolo Zaniolo geliyor.

Adı Juventus ile anılıyordu! Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray kararı

Juventus'un radarındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada İtalyan devine açık kapı bırakmıştı. 35 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli olan ve yeni sezon öncesi transfer olması beklenen Nicolo Zaniolo, TRT Spor'un haberine göre Galatasaray'da kalma kararı aldı.

İlgini Çekebilir
Basel, Galatasaray'dan Yusuf Demir'e talip oldu
Habere Git

Ortak noktada buluşuldu

Nicolo Zaniolo'nun bir yıl daha Galatasaray forması giymek istediği ve teknik heyet ile yönetimin de aynı noktada olduğu belirtildi. Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo'yu Avrupa maçlarında kadroda görmek istediği kaydediliyor.

Zaniolo, Fenerbahçe derbisi boş geçmedi

Nicolo Zaniolo 15 milyon Euro karşılığında Roma'dan transfer edilmişti. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 5 gol atan Nicolo Zaniolo bunların 2'sini Fenerbahçe derbisinde kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler