Galatasaray'ın yıldızı Konyaspor maçında yok!

20.05.2024 - 09:47 | Son Güncellenme: 20.05.2024 - 11:00

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, sahasında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu. Ligde son hafta kader maçında Konyaspor ile karşılaşacak Sarı-Kırmızılılarda yıldız isim sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Galatasaray'ın yıldızı Konyaspor maçında yok!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk maçında lider Galatasaray, sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Puan alması halinde şampiyonluğunu 1 hafta erkenden ilan edecek olan Sarı-Kırmızılılar, rakibinin 71. dakikada Çağlar Söyüncü'nün golüyle maçı 1-0 kazanmasına engel olamadı ve şampiyonluk şansını son haftaya bıraktı.

Kartlar konuştu

Büyük çekişmeye sahne olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi, 10 sarı ve 1 kırmızı karta sahne oldu. Ev sahibi Galatasaray'da Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Hakim Ziyech ve Berkan Kutlu sarı kart gördü. Fenerbahçe'de ise Alexander Djiku çift sarıdan kırmızı kart görürüken, Osayi - Samuel, Michy Batshuayi, Mert Hakan Yandaş, Dominik Livakovic ve Fred sarı kartla mücadeleyi tamamladı.

Galatasaray'da sınırdaki isimler

Sarı-Kırmızılılarda bu maç öncesi; Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Victor Nelsson, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu, sarı kart ceza sınırında bulunuyordu.

Hakim Ziyech Konya'da yok

Bu sebeple Fenerbahçe derbisinde sarı kart göre Hakim Ziyehc, gelecek hafta Galatasaray'ın Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceği maçta cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ı son hafta bekleyen büyük tehlike! Son 3 maçta...
Habere Git

Şampiyonluk ihtimalleri

Galatasaray, Konyaspor deplasmanında puan çıkardığı takdirde, Süper Lig'deki 24'üncü şampiyonluğunu ilan edecek. Zirveyi takipte olan Fenerbahçe ise sahasında İstanbulspor'u ağırlayacak. Sarı-Lacivertliler şampiyonluk için kendi maçını kazanıp, rakibinin puan kaybını beklemeye koyulacak.

Senin için hazırladığımız haberler