Son Dakika | Fuat Çapa'dan Galatasaray'ın Yıldızı Mertens Hakkında İtiraf

Ali Bozkurt
22.03.2023 - 00:42 | Son Güncellenme: 22.03.2023 - 00:50

Son dakika spor haberi: Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens hakkında teknik direktör Fuat Çapa, gündem olacak itirafta bulundu. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Fuat Çapa'dan Galatasaray'ın Yıldızı Mertens Hakkında İtiraf

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de ve 1. Lig'de birçok takımda görev alan 2011-2013 yıllar arasında Gençlerbirliği'ni çalıştıran Fuat Çapa, Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Mertens ve Eskişehirspor hakkında konuştu. 

Radyo Spor'da Salim Manav'ın canlı yayın konu olan Fuat Çapa, "Galatasaray'ın Mertens'i transfer ettiği dönemde de konuşmuştuk. O dönemde Mertens'in Galatasaray'ın yeni yıldızı olacağını söylemiştim. Nitekim de öyle oldu; Mertens'in oynamadığı maçlarda Galatasaray hücum bölgesinde sorunlar yaşadı. 2011 yılında Gençlerbirliği'nde çalışırken Mertens'i transfer edecektik o dönem scout ekibi oyuncu hakkında olumsuz rapor verdi ve oyuncunun transferi gerçekleşmedi. Sonrasında Merter PSV'de oynadı ve ardından da Napoli'ye transfer yaptı. Kaçan balık büyük oldu diyebilirim... " dedi. 

Eskişehirspor sözleri

"Eskişehirspor'dan teklif aldınız mı?" sorusuna Çapa, "Eskişehirspor benim kalbimin çok ayrı bir yerinde. Bu sezon için takım çalıştırmayı düşünmüyorum. Şu anda haftanın birkaç günü TRT Spor'da yorumcu olarak görev alıyorum. Yapmış olduğum bazı sözleşmeler var. Bundan dolayı şu aşamada Eskişehirspor'da görev almıyorum. Zaman zaman birlikte çalıştım ve halen yönetimde yer alan arkadaşlarımızla istişare yapıyoruz. Umarım Eskişehirspor layık oldu Süper Lig'e geri döner" cevabını verdi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Mertens'in son durumu belli oldu!
Habere Git

Mertens'in performansı

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Napoli'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 35 yaşındaki Belçikalı yıldız, 19'u ilk 11, 22 maçta forma giydi ve 6 gol, 3 asist yaptı.

3 maç oynarsa sözleşmesi uzuyor

Galatasaray'ın 1+1 yıllık opsiyonlu bir şekilde 2 yıllık sözleşme imzaladığı Dries Mertens, sarı kırmızılı formayı 3 maçta daha giyerse mukavelesindeki opsiyon geçerli olacak ve sözleşmesi bir yıl daha uzayacak.

İlgini Çekebilir
Kaptan'dan Galatasaray'a veda
Habere Git

Eskişehirspor, küme potasında

TFF 3. Lig 1. grupta mücadele eden Eskişehirspor, ligde son sırada yer alıyor. Bu sezon 24 haftada sadece 4 galibiyet alan Es-Es, 7 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Böylelikle topladığı 19 puan ile sonuncu sırada yer alıyor. Kırmızı-Siyahlıların üstünde ise 19 puanla Yomraspor, 20 puan ile Edirnespor yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler