Vissel Kobe, Dries Mertens'i transfer etmek istiyor! Galatasaray...

Ali Bozkurt
31.10.2022 - 08:28 | Son Güncellenme: 31.10.2022 - 09:15

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Dries Mertens'i Japon ekibi Vissel Kobe, transfer etmek için girişimlere başladı. Detaylar...

Vissel Kobe, Dries Mertens'i transfer etmek istiyor! Galatasaray...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı 35 yaşındaki Belçikalı oyuncu Dries Mertens'e talip çıktı. 1+1 yıllık sözleşme imzalanan hücumcu oyuncuyu Japon ekibi sene sonu kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

Mertens'e talip oldular

Milliyet'te yer alan habere göre, Galatasaray'ın sezon başında flaş bir hamle ile kadrosuna kattığı Dries Mertens için önemli bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılı kulüple 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Belçikalı forvete Japon kulübü Vissel Kobe talip oldu.

2 yıllık sözleşme teklif edildi

Sezon sonu Galatasaray'da sözleşmesi sona erecek ve opsiyonu devreye girecek olan Mertens için Vissel Kobe, opsiyonu kullanmaması halinde yıldız oyuncuya  2 yıllık sözleşme ve her sezon için 3 milyon Euro gibi cazip bir teklif sunduğu iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın forma ense sponsoru belli oldu
Habere Git

Galatasaray izin verecek

Sezon sonunda 36 yaşında olacak olan Mertens için Sarı-Kırmızılı yönetimin opsiyon hakkını kullanmadan oyuncunun transferine izin vereceği de iddia edildi.

Japon ekibi Vissel Kobe, daha önce Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Alman golcü Lukas Podolski'yi transfer etmişti. Cimbom, golcü oyuncunun transferinden 2.6 milyon Euro kasasına koydu.

Mertens'in İstatistikleri

Sezon başında Galatasaray'a transfer olan 35 yaşındaki oyuncu Sarı-Kırmızılılarda 10 numaralı formanın sahibi oldu. Mertens, Galatasaray formasıyla ilk golübü Alanyaspor karşısında bulundu. 10 maça çıkan Belçikalı oyuncunun 1 golü bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler