Galatasaraylı Sacha Boey'e Udinese'den Transfer Teklifi Geldi

Ali Bozkurt
17.01.2023 - 12:24 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 12:45

Süper Lig ekibi Galatasaray forması giyen genç bek oyuncusu Sacha Boey'e transfer teklifleri devam ediyor. Son olarak Udinese, dev bonservis sundu. Detaylar...

Galatasaraylı Sacha Boey'e Udinese'den Transfer Teklifi Geldi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Galatasaray'da sezon başında kadroya alınarak performansıyla Avrupa'nın dikkatlerini çeken Sacha Boey'e transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Kamerun asıllı Fransız oyuncuya son olarak Serie A ekiplerinden Udinese teklif sundu. Detaylar...

Udinese teklif sundu

Hürriyet'te yer alan habere göre; Galatasaray, en az 12 milyon euro talep ettiği Sacha Boey için Udinese'nin 8 milyon euroluk teklifini reddetti. 

Lyon ve Sporting'in gündeminde

Galatasaray'da gösterdiği performansla ilgileri üzerine çeken Sacha Boey için Fransız ekibi  Lyon ve Sporting de devrede olduğu iddia edildi. Genç bek oyuncusunu devre arasında kadrosuna katmak için görüşmeler sürdürüyorlar.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Süper Lig'den savunmacı transfer ediyor
Habere Git

Liverpool kancası!

Galatasaray'ın formda sağ beki Sacha Boey için flaş bir iddia ortaya atıldı. Liverpool Echo'nun haberine göre, sağ bek arayışlarını sürdüren Liverpool, Boey için harekete geçti. İngiliz ekibi genç oyuncuyu kadrosuna katmak için takip altına aldı.

Okan Buruk'un gözdesi

Domenec Torrent zamanında kadro dışında kalan ve antrenmanlara dahi alınmayan Sacha Boey, teknik direktör Okan Buruk'un gelmesiyle gözde isimlerden oldu. Fransız bek oyuncu Leo Dubois'in sakatlanması sonrası ilk 11'e alınmış ve formayı bırakmamıştı.

Menajeri doğruladı

Genç oyuncunun menajeri George Gardi daha önce dış basına yaptığı açıklamada, "Sacha Boey günümüzün futbol şartlarına uygun modern bir bek ve kanat oyuncusu. Bugün Avrupa'da onun gibi futbolcuları kadronuza katabilmek için ekonomik olarak büyük paraları gözden çıkarmanız gerekiyor. İtalya'dan da teklifler var. Ancak yalnızca doğru koşullar altında hareket edecek." dedi.

İlgini Çekebilir
Avrupa'dan Galatasaray'a hücum... 4 futbolcuya transfer teklifi
Habere Git

Crystal Palace'ın gündeminde

Genç sağ bek oyuncusu Sacha Boey'i bir diğer İngiliz ekibi Crystal Palace'ın istediği de iddia edilmeye başlandı. Liverpool'un en güçlü rakibi olduğu iddia edilen Crystal Palace, 22 yaşındaki oyuncunun şartlarını sordu.

Galatasaray 20 milyon bekliyor

Boey'in, Galatasaray ile sözleşmesi 2025'e kadar bulunuyor. Sarı-kırmızılıların, bu transferden bonservis beklentisinin yaklaşık 20 milyon euro olduğu ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler