Galatasaray’ın yıldızları maça tekneyle gidiyor!

26.03.2021 - 16:24 | Son Güncellenme: 26.03.2021 - 16:27

Galatasaray haberleri… Nijerya Futbol Federasyonu, Benin ile deplasmanda yapacakları milli maça denizden gitme kararı aldı. Aralarında sarı kırmızılı takımdan Onyekuru ve Etebo'nun da bulunduğu futbolcular bu kararla şaşkınlık yaşarken Rangerslı Baloghun, “Önemli olan tek parça dönebilmek” dedi. İşte detaylar…

Galatasaray’ın yıldızları maça tekneyle gidiyor!

AJANSSPOR-HABER

Nijerya Futbol Federasyonu, Benin ile oynayacağı milli maç öncesi sıradışı bir karara imza attı. Afrika Uluslar Kupası elemelerinde oynayacağı deplasman karşılaşması için yola çıkan Nijerya kafilesi kara veya hava yerine denizden ulaşımı seçti.

3 saatlik deniz yolculuğu

Kadrosunda Galatasaray’dan Henry Onyekuru ve Etebo’yu da bulunduran Afrika ekibinin havalimanlarındaki önlemlere güvenmediği, kara yolunun da kapalı olmasıyla bu yönteme başvurduğu belirtildi. Güvenlik nedeniyle komşu ülke olan Benin'e tekneyle gidecek olan Nijerya'nın deniz yolculuğu yaklaşık 3 saat sürecek.

Onyekuru: Benim için bir ilk

Kararla ilgili şaşkınlıklarını gizleyemeyen futbolculardan Henry Onyekuru, ''Hayatımda ilk kez bir deplasman maçına gemiyle gideceğim. Önemli olan şey ülkemizi temsil etmek. Nijerya için buna katlanırım'' diye konuştu.

İskoçya’nın Rangers takımıda oynayan Leon Balogun ise ''Sıradışı bir yolculuk olacak. Bizim için en önemli şey Benin'e tek parça gidip gelmek. Başka türlü bir şekilde gitsek daha iyi olurdu tabii ama güvenlik için böyle gideceğiz'' diyerek endişesini dile getirdi. 

Can yelekli paylaşım büyük ilgi gördü

Nijeryalı futbolcular, kendilerini Benin'e taşıyacak olan teknede can yeleklerini giyerek çektirdikleri fotoğrafları da sosyal medyadan paylaştı. Bu ilginç görüntüler dünyanın her yerinde yankı buldu.

Senin için hazırladığımız haberler