Galatasaray'da Dries Mertens ve Nicolo Zaniolo Sevinci Yaşanıyor

Ali Bozkurt
31.03.2023 - 09:31 | Son Güncellenme: 31.03.2023 - 09:43

Süper Lig ekibi Galatasaray'da yapılan son antrenmanda yeni transfer Nicolo Zaniolo ile geçtiğimiz haftalarda sakatlanan Dries Mertens sevinci yaşandı. Detaylar...

Galatasaray'da Dries Mertens ve Nicolo Zaniolo Sevinci Yaşanıyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Galatasaray'a oynanacak olan Adana Demirspor maçı öncesinde iki müjdeli haber geldi. Takımla maçlara çıkarak fizik gücünü tekrardan kazanan yeni transfer Nicolo Zaniolo ile sakatlığını atlatan Dries Mertens'in ilk 11'e alınacağı iddia edildi. Detaylar...

Hazırlık maçlarında denendi

Galatasaray'ın flaş transferlerinden Nicolo Zaniolo, hazırlık maçlarının yanı sıra ligde oynanan son karşılaşmalarda son bölümlerde oyuna girerek takıma adapte olmaya başladı. Son oynanan Karabağ hazırlık karşılaşmasında da oynayan yıldız oyuncu antrenmanlarda gösterdiği performans ile teknik ekibin yüzünü güldürdü.

İlk 11 çıkacak

Fanatik'te yer alan habere göre 23 yaşındaki futbolcunun, bu kez de Adana Demirspor mücadelesinde ilk kez resmi bir maçta 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk'ın görev vermesi halinde İtalyan oyuncu ilk kez taraftarı önünde bir maça 11'de başlamış olacak. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan bonservis atağı! Ücret...
Habere Git

55 gün sonra Mertens sevinci

2 ay önce dizinden yaşadığı sakatlık sonrası forma giyemeyen Belçikalı dünya yıldızı Dries Mertens, Sarı-Kırmızılılarla antrenmana çıkmaya başladı. Haberin detaylarında yer alan bilgiye göre Mertens, Son iki idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Sağlık durumu iyiye giden yıldız oyuncunun Adana Demirspor maçında taraftarına kavuşacağı iddia edildi. 

Karar Okan Buruk'ta

Sakatlığını tamamen atlatan 35 yaşındaki futbolcunun, forma giyebilecek hale geldiği öğrenildi. Bu doğrultuda Okan Buruk'un şans vermesi halinde Mertens'in formasına kavuşması bekleniyor. Mertens böylelikle 2 ay sonra taraftarıyla kendi sahasında hasret giderecek. 

Biletler tükendi

Galatasaray taraftarı milli aradan sonra takımını yalnız bırakmıyor. Mavi Şimşekler ile oynanacak karşılaşma için çıkarılan biletler ise günler öncesinden tükenmişti. Cimbom, Adana Demirspor maçını da dolu tribünler önünde oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler