Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Martin Linnes'e teklif!

İsa Kethüda
07.07.2021 - 19:26 | Son Güncellenme: 07.07.2021 - 19:31

Transfer haberleri... Son olarak Süper Lig ekibi Galatasaray forması giyen ve sözleşmesi sona eren Martin Linnes'e Valeranga'dan teklif geldi.

Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Martin Linnes'e teklif!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Norveç Ligi ekiplerinden Valeranga, son olarak Galatasaray forması giyen ve sözleşmesi sona eren Martin Linnes'e resmi teklifte bulundu. 

"Linnes ile ilgileniyoruz"

Konuyla ilgili Nettavisen'e açıklamalarda bulunan Valerenga Sportif Direktörü Jørgen Ingebrigtsen, "Martin Linnes'le ilgileniyoruz. Birçok Norveç kulübü için heyecan verici bir transfer olur. Ancak transfer sorularına oyuncunun kendisi yanıt verse daha iyi olur. Şu an ne düşünüyor bilmiyorum. Felix Horn Myhre ve Sam Adekugbe'yi kaybettik ve 2 yeni transfere ihtiyacımız var" dedi.

Henüz yanıt vermedi

Haberde, Linnes'e resmi teklif yapıldığı ancak menajeri Jim Solbakken'in Valeranga'nın teklifine henüz yanıt vermediği belirtildi.

Galatasaray kariyeri

2016 yılında Molde'den sarı-kırmızılı takıma transfer olan 29 yaşındaki sağ bek oyuncu, çıktığı 146 maçta 5 gol ve 17 asist kaydetti. Linnes, Galatasaray'la 2 lig, 2 Türkiye Kupası ve 2 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu kazandı. 

Senin için hazırladığımız haberler