Galatasaraylı basketbolculardan kupa yorumu

19.04.2018 - 00:45 | Son Güncellenme: 19.04.2018 - 00:45

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın asistan koçları ve oyuncuları, EuroCup Women zaferinin ardından Galatasaray Televizyonu’ndan İbrahim Demir’e açıklamalarda bulundu.

Maç sonunda demeçler şöyleydi:

Nevriye Yılmaz: “Zor bir sezon geçirdik. EuroCup bende olmayan bir kupaydı ama bunu kazanmak şimdi nasip oldu. Herkesin emeğine sağlık.”

Efe Güven: “Bu zaferi bundan sonra da devam ettirmek istiyoruz. Artık dördüncü Avrupa kupasını getirmek istiyoruz. Kendi taraftarımız gibi bir atmosfer Avrupa’nın hiçbir yerinde yok.”

Işıl Alben: “Koç bizi maça çok iyi hazırladı. Sahadaki herkes çok iyi mücadele etti. Başkanımız Mustafa Cengiz ve yöneticilerimiz de burada bize destek verdi. Herkese çok teşekkür ederim. Bu kupa ilk değil, inanıyorum ki bu son da olmayacak.”

“Çok mutluyuz. Sezon içinde bazı zamanlar zor yaşadık ama inancımızı hiç bırakmadık. Taraftarımız bizi yine mükemmel destekledi. Onlar gerçekten harika. Hepsinin ayağına, yüreğine sağlık. Takım olarak çok büyük bir iş yaptık. Camiamızı Avrupa’da gururla temsil ettiğimiz için çok gururluyuz.”

Kaela Davis: “İnanılmaz mutluyuz. İlk Avrupa senemde kupa kazandım. Bu şekilde final oynamak benim için inanılmaz değerli. Takımıma yardımcı olmak istiyordum. Takıma her zaman skorla değil, savunmayla da katkı vermek istedim. Maçta heyecanımı korudum. Sonunda da büyük bir zafer elde ettik.”

Tuğba Taşçı: “Maça biraz gergin başladık ama 22 sayılık avantaj yokmuş gibi oynadık. Amacımız yenmekti. Buraya kadar gelen taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz, inanılmazdılar. Çok çalıştık, çok emek verdik. Sonuç olarak şampiyonuz. Her şey istediğimiz gibiydi. Benim ilk Avrupa kupam. İlkler her zaman farklıdır.”

Merve Uygül: “Taraftarlarımız maçın başından itibaren halen buradalar. Bu kupayı onlar da ok hak etti. Böyle bir zafer elde ettiğimiz için çok mutluyum.”

Gizem Başaran: “Mükemmel bir zafer elde ettik. Taraftarımıza çok teşekkür ederiz. Sezon boyunca bizi hiç yalnız bırakmadılar.”

Gintare Petronyte: “İnanılmaz bir zafer elde ettik. Burada çok güzel bir ailemiz var. Hep birlikte bu zaferi kutluyoruz.”

Olivia Epoupa: “Bu maça çok motive olmuştum. Takım her şeyimi vermeye çalışıyorum. Taraftarımız harikaydı. Onlar bizi nerede olursak olalım desteklemeye geliyor. Kupayı müzemize götürdüğümüz için çok mutluyuz.”

Ewelina Kobryn: “Çok mutluyum. Özellikle de taraftarımız için çok mutluyum. Çok iyi bir taraftara sahibiz. Onlar nerede olursak olalım bizi desteklediler.” 

 

Senin için hazırladığımız haberler