Galatasaraylı eski futbolcudan flaş çağrı! 'Genç oyuncu alınmalı!'

03.11.2017 - 16:10 | Son Güncellenme: 03.11.2017 - 16:10

AJANSSPOR- Galatasaray'ın eski yıldızı Necati Ateş, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. 

Sarı-Kırmızılı takımın gündemine dair açıklamalarda bulunan Necati Ateş'in röportajından önemli satır başları şu şekilde:

'EMRE AKBABA ALINMALI!'

"Ben Emre Akbaba'nın alınması gerektiğini söylemiştim ama Galatasaray almadı, neden almadılar bilmiyorum. Türkiye'de herkes futbolu biliyor, sen ben o hepimiz futbolu biliyor ama herkes bizim gibi bilemez ve öngörüleri bizim gibi olamaz. Galatasaray mutlaka hatta %100 Emre Akbaba'yı almalı, Gomis'in Galatasaray'da alternatifi yok, Eren Derdiyok'u hiç hazır görmüyorum. Hatta şöyle diyeyim, Eren Derdiyok, Selçuk İnan, Sinan Gümüş ve Yasin Öztekin'in mutlaka kazanılması lazım. Emre Akbaba, transfer edilirse, Belhanda'da ile dişe diş rekabet eder, ben onun Belhanda'dan eksiği olduğunu düşünmüyorum. Vagner Love'ın iyi oynamasında Emre'nin payı çok fazla"

'NURİ ŞAHİN'İN KARARINI DOĞRU BULMUYORUM'

"Nuri Şahin'in, 29 yaşında milli takımı bırakmasını doğru bulmuyorum, yetenekleri var, sakatlıktan dolayı tam faydalanamadık Nuri'den ama ne olursa olsun bırakmamalıydı. Mili Takımı bırakmak bu kadar kolay olmamalıydı, biri arıyor ben yokum diyor, diğeri basın açıklaması yapıp bırakıyor. Ben bunları doğru bulmuyorum"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.)

Senin için hazırladığımız haberler