Galatasaraylı Fernando'dan Fatih Terim ve şampiyonluk sözleri!

16.01.2018 - 14:24 | Son Güncellenme: 16.01.2018 - 14:24

Galatasaraylı Fernando'dan Fatih Terim ve şampiyonluk sözleri!

Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Reges, GS TV'ye konuştu. Fernando; son durumu,  şampiyonluk yarışı ve teknik  direktör Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu.

Fernando'nun sözlerinden Ajanspsor.com'un derledikleri şöyle:

Ciddi bir sakatlık yaşadım. Sağlık ekibimiz, doktorumuz ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Tek hayalim bir an önce sahalara geri dönmek ve arkadaşlarımla birlikte mücadele etmeye başlamak.

Arkadaşlarımla kampta tekrar bir araya gelme fırsatı bulduk. Birçok şeyi kampta paylaşıyoruz. Güzel bir şehirde kamp yapıyoruz. Antrenman şartlarımız da oldukça iyi. Tek hedefimiz var, Mayıs'ta şampiyonluk yaşamak. Umarım bu hazırlıklarımızla ikinci yarıya iyi başlarız.

Adaptasyon sürecini çok çabuk atlattım. Zor bir şehirden geldim. İstanbul'da da böyle oalcğaını bekliyordum. İstanbul'da da öyle olacağını düşünmüştüm ama hava şartları, insanlar ve yemekler adaptasyon şartlarımı minimuma indirdi. Kulüp çalışanları adaptasyon sürecimi hızlandırdı, taraftarlarımız da inanılmaz destek verdi. Taraftarımızla da beni çok çabuk kabullendiler ve destek verdiler. 5-6 senedir İstanbul'da yaşıyormuşum gibiyim. 

Bu zamana kadar Tanrı'ya şükürler olsun ki büyük isimlerle çalıştım. Tekrar şükürler olsun ki yeniden büyük biri isimle çalışma fırsatı verdi bana. Fatih Terim çok büyük ve tecrübeli bir isim. Bu kulüpte büyük başarılar yaşamış biri. Umarım en büyük başarıları beraber yakalarız. Çok özel bir insan. Baba-oğul ilişkisi var aramızda, bizi evlatları gibi görüyor. Hocamla karakterlerimiz uyuşuyor. En büyük hedefim bu sene şampiyon olmak. 3 sene daha sözleşmem var. Umudum bu başarının devam etmesi.

Rekabet seviyesi ne kadar yüksek olursa bu başarınıza yansır, takım olarak büyümenize katkı sağlar. Hocamızın gelişiyle bu rekabet daha da artacaktır. Daha iyi olmamız lazım.

Ligin ikinci yarısı çok zor geçecek. İlk yarıya başladığımız gibi ikinci yarıya da iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Buna göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz Mayıs ayında şampiyonluk, bu nedenle de iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz

Hocamızın gelişini son Göztepe maçında hissettik. Taraftar bizim 12. adamımız. Camianın hedefi şampiyon olmak. İkinci yarıda da hep yaptıkları gibi aynı desteği vermelerini istiyoruz. Hedefimiz ortak ve bu hedefe birlikte yürümek istiyoruz. Özellikle iç saha maçlarında bizi yalnız bırakmadan desteklesinler. Hiç merak etmesinler en iyi şekilde çalışıyoruz.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler