Galatasaraylı futbolcu koronavirüs sebebiyle karantinada!

17.03.2020 - 09:35 | Son Güncellenme: 17.03.2020 - 09:41

Koronavirüs sebebiyle birçok tartışma yaşanırken, Galatasaraylı bir futbolcudan da kötü haber geldi. Galatasaray'da hangi futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı? Test sonrası hangi açıklamayı yaptı? O isim kim? Gelişmeler ve detaylar haberimizde...

Galatasaraylı futbolcu koronavirüs sebebiyle karantinada!

Galatasaray'dan İspanyol ekibi Almeria'ya kiralanan Nijeryalı futbolcu Valentine Ozornwafor'dan flaş bir açıklama geldi. Ozornwafor'un koronavirüs testi pozitif mi çıktı? Ozornwafor koronavirüs testi sonrası ne açıklama yaptı? İşte yanıtı...

Ozornwafor karantina altında

Galatasaray’da forma şansı bulamayacağı için Almeria’ya kiralık olarak giden Nijeryalı stoper Valentine Ozornwafor, koronavirüs salgını nedeniyle kişisel karantina uyguladıklarını açıkladı.

Ozornwafor: "Futbola tekrar başlamak istiyorum"

Ozornwafor, virüsün İspanya’yı geniş çaplı etkilediğini söylerken, "Şu anda İspanya’da durumlar oldukça zor. Futbola tekrar başlamak istiyorum. Umarım, her şey normale döner ve antrenmanlara, futbola geri dönerim” diye konuştu.

Ozornwafor: "Raflar bomboştu"

İspanya’daki günlük yaşam hakkında çarpıcı konuşan futbolcu, “Dürüst olmak gerekirse yaşadığım yerde birkaç süpermarkete gittim ama alacak hiçbir şey yoktu. Tüm raflar boştu, her şey satın alınmıştı. Gerçekten üzüntücü verici şeyler yaşanıyor” diyerek sözlerini noktaladı.

Galatasaray'a maliyeti ne kadar?

Galatasaray’ın Enyimba’dan bu futbolcuyu, 300 bin Euro karşılığında transfer etmiş ve sezon başında 200 bin euro karşılığında Almeria’ya kiralamıştı.

Ozornwafor, Almeria'da kaç maç oynadı?

20 yaşındaki Ozornwafor, bu sezon La Liga 2’de 3 karşılaşmada forma giyebidi.(AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler