Galatasaray'da Lucas Torreira'dan Paylaşım

01.05.2023 - 19:47 | Son Güncellenme: 01.05.2023 - 20:04

Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan Galatasaray'da Lucas Torreira, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar

Galatasaray'da Lucas Torreira'dan Paylaşım

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş derbisindeki performansıyla öne çıkan isimlerden biri olan Lucas Torreira, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Uruguaylı futbolcu, paylaşımında, "Bazıları şöhret peşinde, diğerleri zafer. Bu forma için aidiyet ve maksimum saygı" dedi.

Torreira'nın bu paylaşımı, çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Beşiktaş-Galatasaray maçının en iyilerindendi

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan Galatasaray'da Lucas Torreira, özellikle karşılaşmanın ilk 45 dakikasında sahada basmadık yer bırakmadı. Maçta rakipteyken her topa müdahale etmeye çalışan Uruguaylı futbolcu, buna karşılık takımını harekete geçirmeyi başaramadı.

İlgini Çekebilir
Milot Rashica, Galatasaray'da kalacak mı? Menajeri açıkladı...
Habere Git

Felipe Melo yorum attı, Galatasaray'ın yıldızı Toreira'dan jet yanıt geldi!

Öte yandan  Lucas Torreira dün karşılaşmanın ardından sosyal medyadan bir paylaşımda bulunurken, Felipe Melo ile de gönderinin altında bir diyalog yaşadı. 

Torreira maç sonu paylaşımda bulunurken bu paylaşımın altında sarı kırmızılı takımın eski futbolcusu Felipe Melo, aslan ve yanan top emojileri koydu. Uruguaylı yıldız ise Felipe Melo'ya, "Mücadeleye devam edeceğiz kardeşim." yanıtını verdi.

Performansıyla taraftarların takdirini toplayan Torreira'nın bu cevabı sarı kırmızılı taraftarların yoğun ilgisine maruz kaldı.

Lucas Torreira'nın performansı

Torreira, bu sezon Galatasaray formasıyla 29 karşılaşmada görev aldı. Yıldız isim bu maçlarda 1 asiste imzasını attı.

Piyasa Değeri 15 Milyon Euro

1.66 cm boyundaki orta saha oyuncusu, sezon başında Galatasaray'la 2026'ya kadar sözleşme imzaladı. Torreira'nın güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler