Ryan Babel'den Gedson Fernandes'e: Yarın görüşürüz kardeşim!

Feride Kara
26.02.2022 - 23:16 | Son Güncellenme: 27.02.2022 - 00:51

Yarın İstanbul'da oynanacak olan Galatasaray Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde Ryan Babel eski takım arkadaşı Gedson Fernandes'e mesaj gönderdi.

Ryan Babel'den Gedson Fernandes'e: Yarın görüşürüz kardeşim!

AJANSSPOR HABER

Ara transfer döneminde Gedson Fernandes'in bonservisini alarak Galatasaray'a uzun süre konuşulacak bir transfer çalımı atan Beşiktaş oyuncuyu Çaykur Rizespor'a kiralamıştı. Gedson Fernandes yarın NEF Stadyumunda oynanacak olan Galatasaray-Çaykur Rizespor maçında ilk kez eski takımına karşı forma giyecek.

Yarın görüşürüz kardeşim

Yarın Çaykur Rizespor'u evinde ağırlayacak olan Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel ise Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Babel Gedson Fernandes ile bir fotoğrafını koyarak "Yarın görüşürüz kardeşim" yazdı.

Gedson Fernandes Süper Lige ısındı

Beşiktaş'ın Galatasaray'ın elinden alarak Çaykur Rizespor'a kiraladığı Gedson Fernandes ise Çaykur Rizespor'da iyi bir performans sergiliyor. Medipol Başakşehir maçında Gedson Fernandes mücadelenin ardından 7.5 puan alırken  86 kez topla buluştu. Gedson müsabaka boyunca yüzde 93.4 pas isabet ortalaması yakaladı ve 12 top kazandı. 13 ikili mücadelede de rakiplerine üstünlük kurdu. 
 

Altay maçında rekor kırdı

Çaykur Rizespor ile Gedson Fernandes Altay karşısına çıkarken o maça da damga vurmuştu. Portekizli oyuncu 20 ikili mücadele kazanarak Süper Lig'de bir maçta bu rakama ulaşan ilk oyuncu olmuş ve rekor kırmıştı. Sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor'da forma giyecek olan Gedson Fernandes gelecek sezon Beşiktaş için ter dökecek. 2022-2023 sezonundan itibaren siyah-beyazlı takımın oyuncusu olacak olan Gedson Fernandes'in güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gösteriliyor.
 

Senin için hazırladığımız haberler