Galatasaraylı futbolculara büyük sürpriz! Rizespor maçında...

07.05.2019 - 08:26 | Son Güncellenme: 07.05.2019 - 11:26

Galatasaraylı futbolculara büyük sürpriz! Rizespor maçında...

Galatasaray'da derbi galibiyeti için oyunculara 3 milyon TL prim dağıtan yönetimin, Çaykur Rizespor maçında da prim vermeyi düşündüğü ve bu rakamın da 3 milyon TL olduğu ifade edildi.

Galatasaray’da Beşiktaş zaferinin coşkusu yaşanırken, yönetimin verdiği prim müjdesi, futbolcuların sevincini ikiye katladı. Sarı-Kırmızılı yönetim, hafta içinde teknik heyetle görüşerek, derbi galibiyeti için 2 milyon TL prim belirlemişti.

Ancak dev mücadele sonrası soyunma odasına inen Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, futbolcuların tezahüratlarına, “Bir, iki, üç trilyon” sözleriyle eşlik ederek, primi bir basamak daha arttırdı.

Yönetimin şimdi, Rizespor deplasmanına yönelik bir motivasyon çalışması içinde olduğu ve bu karşılaşmaya özel bir prim daha belirleneceği öğrenildi.

 

TFF primiyle karşılanıyor

Sarı-Kırmızılılar’ın, Rizespor galibiyetine de 3 milyon Lira ödeme yapması bekleniyor. Galatasaray Yönetimi, bu parayı Türkiye Futbol Federasyonu’nun galibiyet başına verdiği bonusla karşılayacak. 

Süper Lig’deki her galibiyete 2.8 milyon Lira, beraberliğe de 1.4 milyon Lira civarında bir prim, TFF tarafından ödeniyor.

Senin için hazırladığımız haberler