Galatasaraylı futbolculardan maç öncesi anlamlı ziyaret

17.11.2017 - 17:54 | Son Güncellenme: 17.11.2017 - 17:54

Galatasaray forması giyen Fernando, Yasin Öztekin ve Ahmet Çalık, Galatasaraylılar yurduna ziyarette bulundu. Futbolcular, ziyaret hakkında kulübün televizyonuna değerlendirmelerde bulundu.

Üç oyuncu Galatasaraylılar Yurdu’nda kalanlarla uzun süre sohbet ederken onlara Galatasaray Store’dan da hediyeler takdim etti.

Futbolcular daha sonra ziyaretle ilgili olan düşüncelerini Galatasaray Televizyonu’nda paylaştı.

FERNANDO : BU ORGANİZASYONLARA DEVAM ETMEMİZ LAZIM

Fernando ziyaretle ilgili olarak, “Beni çok mutlu eden bir organizasyon oldu. Bu tip organizasyonları daha fazla yapmamız lazım. Çünkü yaşlılarımızdan öğreneceğimiz çok fazla şey var. Hepimiz bir gün yaşlanacağız. O yüzden onları ihmal etmeden bu tip organizasyonlara devam etmemiz lazım” dedi.

YASİN ÖZTEKİN : DUALAR BİZE KUVVET, GÜÇ VERECEK

Yasin Öztekin ise “Buraya geldiğimiz için çok mutluyuz. Teyzelerimizi, amcalarımızı ziyaret ettik. Hayır dualarını aldık. İnşallah yarın maçta da bize kuvvet, güç verir. Onlar eskiden bize sahip çıktı. Şimdi de bizim onlara sahip çıkmamamız lazım” ifadelerini kullandı.

AHMET ÇALIK : ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYON

Ahmet Çalık da ziyaretle ilgili düşüncesini, “Yasin Abi, Fernando ve ben çok güzel bir organizasyona geldik. Yaşlılarımızın yüzlerini güldürmek, onların kendilerini değerli hissetmelerini sağlamak için böyle güzel bir organizasyonda buluştuk. Onların yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize. İnşallah böyle organizasyonlar çoğalır ve onların da yüzü her zaman güler” şeklinde paylaştı.

Senin için hazırladığımız haberler