Galatasaraylı futbolcuyu değerlendirdi: "Kerem böyle oynasa çarmıha gererdiniz"

10.08.2024 - 00:37 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 01:01

Süper Lig'in açılış maçında Galatasaray ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 2-1 ev sahibi ekip kazanırken Erman Özgür, maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaraylı futbolcuyu değerlendirdi: "Kerem böyle oynasa çarmıha gererdiniz"

AJANSSPOR HABER

2024/2025 sezonu Süper Lig açılış maçında son şampiyon Galatasaray evinde Hatayspor'u ağırladı. Sarı-kırmızılılar konuk ettiği rakibini 2-1 mağlup ederken Erman Özgür, Tivibu Spor'da mücadeleyi yorumladı.

"Kerem geri gidiyor"

Kerem Aktürkoğlu'nun performansını değerlendiren Erman Özgür: Kerem oyuna sonradan da girse Beşiktaş maçındaki gibi ilk 11’de başlasa bir oyuncuyu iyi de gitse kötü de gitse bu kadar camia içerisinde tartışılırsa artık bir süre sonra oyuncuda yavaş yavaş geri gitmeye başlar. Kerem de geri gidiyor. Bilmiyorum tekrar toparlayacak mı? Sanki artık bir değişikliğe ihtiyacı var gibi.

Ziyech'in yaptıklarını Kerem yapsa...

Kerem'e yapılanların haksızlık olduğunu söyledim. Hakim Ziyech'in oynadığı oyunu Kerem oynayınca çarmıha geriyorsunuz. Oyuncular gelip geçici ama haksızlık ediyor musunuz, etmiyor musunuz ona bir bakın. Oyuncu Galatasaray'a imza attığından beri hücum hattının en iyisi. Gidince anlayacaklar" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler