Galatasaraylı genç yıldıza İngiltere'den teklif var!

İsa Kethüda
11.02.2024 - 19:02 | Son Güncellenme: 11.02.2024 - 19:05

Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo'da kiralık olarak forma giyen Emin Bayram için, Galatasaray'a 7,5 milyon euro'luk transfer teklif geldi. İşte tüm detaylar...

Galatasaraylı genç yıldıza İngiltere'den teklif var!

AJANSSPOR-HABER

Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo'da kiralık olarak forma giyen ve başarılı bir performans ortaya koyan Emin Bayram için flaş bir iddia ortaya atıldı. Fanatik gazetesinin haberine göre İngiltere Championship ekibi Stoke City'den teklif aldı. Galatasaray'a Emin Bayram için 7,5 milyon euro'luk bir bonservis bedeli teklif edildi.

Galatasaray teklifi kabul etmedi

Habere göre Galatasaray, gelecek sezon rotasyonda kadroda düşündüğü Emin Bayram için gelen teklifi kabul etmedi. Genç stoper, sezon sonunda sarı-kırmızılı takıma geri dönecek. 

Sezon sonuna kadar kiralık

Sezon başında Westerlo'ya satın alma opsiyonu olmadan kiralanan 2003 doğumlu stoper, sezon sonunda sarı kırmızılı formaya geri dönecek. 20 yaşındaki genç futbolcunun, Galatasaray'la 2026 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

Westerlo kariyeri

Kiralık olarak forma giydiği Westerlo'da 20 maçta forma giyen Emin Bayram, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 1 kez havalandırdı. 20 yaşındaki oyuncu attığı bir golün yanına ise 2 asist eklemeyi de başardı.

Senin için hazırladığımız haberler