Galatasaraylı Linnes o geceyi anlattı: “Hepimiz şok yaşadık”

22.03.2021 - 13:39 | Son Güncellenme: 22.03.2021 - 13:43

Galatasaray haberleri… Sarı kırmızılı takımın Norveçli futbolcusu Martin Linnes, milli takım kampında vatandaşı Omar Elabdellaoui’nin geçirdiği kaza hakkında konuştu. İşte detaylar…

Galatasaraylı Linnes o geceyi anlattı: “Hepimiz şok yaşadık”

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Galatasaray yeni yıla girerken Omar Elabdellaoui'den gelen kötü haberle sarsılmıştı. Norveçli futbolcu evinde havaifişek patlaması sonucu yaralanmış, takım arkadaşları da hemen soluğu hastanede almıştı.

"Tam bir kaos vardı"

Norveç Milli Takım kampında basına konuşan Martin Linnes, o gece yaşananları anlattı. Sarı kırmızılı futbolcu, “Haberi alınca hepimiz şoke olduk. Medyada farklı söylentiler de çıktı ancak kulüp kazayı doğruladı. O gece tam bir kaos vardı” dedi.

"Omar'ın tavrı beni çok etkiledi"

Vatandaşı ile sürekli görüştüğünü de vurgulayan Galatasaraylı futbolcu şöyle devam etti: “Kulübün o gece hem Omar hem de ailesinin sağlığı hakkında bilgi vermesi bizim adımıza sevindirici oldu. Böyle bir olaydan güçlü dönebilecek biri varsa o da Omar'dır. Kazadan sonra gösterdiği duruştan çok etkilendim.”

Martin Linnes’in de formasını giydiği Norveç, 2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde 27 Nisan’da A Milli Takımımız ile karşılaşacak. Maç, pandemi nedeniyle İspanya’nın Malaga kentinde oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler