Galatasaray'da Patrick Van Aanholt, PSV'ye Transfer Oluyor! Vedalaştı...

Ali Bozkurt
30.01.2023 - 19:24 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 19:40

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen Hollandalı oyuncusu Patrick Van Aanholt'un yeni takımı belli oldu. Bek oyuncusu PSV ile anlaştı. Detaylar...

Galatasaray'da Patrick Van Aanholt, PSV'ye Transfer Oluyor! Vedalaştı...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da ikinci devrede kadroda düşünülmeyen Hollandalı oyuncu Patrick Van Aanholt, ülkesinin ligi Eredivisie ekipleriden PSV ile anlaşma sağladı. Tecrübeli oyuncu yeni kulübüne transfer olmadan önce takımla vedalaştı. Detaylar...

Anlaşma sağlandı

Patrick van Aanholt takım arkadaşlarıyla vedalaştı ve PSV'yle anlaştı. Hollandalı oyuncunun kısa süre içerinden yeni takımıyla sözleşme imzalaması bekleniliyor.

Okan Buruk, kulüp aradıklarını açıkladı

Giresunspor maçında hemen sonra açıklamalarda bulunan Okan Buruk, "Oynatamadığımız oyuncular var. Seferovic ve Aanholt için uygun bir kulüp olursa, onlara yardımcı olmak istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray deplasmanda kayıp!
Habere Git

Kasımpaşa istedi, olmadı

Galatasaray'ın eski oyuncusu ve Kasımpaşa'nın teknik direktörü Selçuk İnan, eski takımından Van Aanholt'u Mavi-Beyazlı ekibe transfer etmek istedi. Van Aanholt'un istememesi sonrası transfer gerçekleşmedi.

Van Aanholt'un performansı

Sarı-kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 32 yaşındaki Hollandalı sol bek oyuncu, bu sezon forma giydiği 14 maçta 2 asist kaydetti.

Kulüplerin anlaşma sağlaması bekleniliyor

Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Patrick van Aanholt PSV ile anlaşma sağladı. Kulüplerin anlaşması durumunda Hollandalı futbolcu ile yollar ayrılacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray Ümraniyespor maçının hakemi Cihan Aydın kimdir?
Habere Git

Geçen sezon Galatasaray forması altında 48 maçta forma giyen Van Aanholt, 3 gol atarken 3 asist yapma başarısı gösterdi.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler