Galatasaraylı Sinan Gümüş: Taraftarlar tepki gösterdi ama...

11.01.2018 - 14:33 | Son Güncellenme: 11.01.2018 - 14:33

Galatasaray forması giyen Sinan Gümüş, çarpıcı açıklamalar yaptı. NTV Spor'a konuşan Sinan, sarı kırmızılı taraftarların kendisine gösterdiği tepkiyi yorumladı.

Sinan Gümüş'ün sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Medya 'Sinan gitmek istiyor' diye yazdı. Taraftar da tepki gösterdi ama ben Galatasaray için her şeyimi veririm. İnşallah taraftar bana ikinci devrede destek verir. Takımda bana tüm oyuncular destek verdi. Podolski, Selçuk, Wesley Sneijder olsun hepsine çok teşekkür ederim onlara. Transfer teklifleri aldım. Hedeflerim vardı sonra başkanla görüşmemiz oldu beni takımda görmek istediklerini söylediler ve burada kaldım. 2. devre inşallah yine eski Sinan olurum. Galatasaray'da kafam karışık olduğum dönemlerde son maçlara çıkarken attığım golde sevinemedim çünkü ayrılık durumlarım vardı. Hata yaptığımı görüyorum.

Carole'dan 18 numaralı formayı istedim sağolsun beni kırmadı ve verdi. Gomis 18 numarayı benden isteyince "Tabii ki veririm sen yeter ki iste" dedim. Podolski gidince ben de 11'i aldım, sordum hemen verdiler. Tudor döneminde iletişim proplemlerimiz vardı. Bayağı sıkıntılar yaşadık ama önemli olan takımımızın başarısı. Camia için ilk 6 ay iyi başlangıç yaptık.

Elmander ve Necati Ateş'in bana çok şeyler katacağını inanıyorum. Burada efsane oyuncularla çalışıyorsan onlardan bir şeyler almak lazım ki, ben de sahaya istediklerimi vereyim.

Fatih hoca'nın gelişiyle değişik bir hava yakaladık. Fatih hoca bizde baba-oğul ilişkisi yarattı. Puan kaybetmemiz halinde şampiyonluk yolunda en önemli adayıyız. Şampiyonluk yolunda 3-4 rakibimiz var. Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe güçlü rakiplerimiz arasında.

Seyircimizin desteğini her zaman yanımızda hissetmek istiyoruz. Onlar olmazsa biz yokuz"

Senin için hazırladığımız haberler